İphone 5e Müzik ve Video Nasıl Yüklenir

0
1259

iphone5-ipad-güncelleme
İphone 4Se Müzik Nasıl Yüklenir
Şimdi kullanılan program ile müzik,resim,video gibi herşeyi yollamak çok kolay olacak ve istediğinizi istediğiniz şekild rahatca atabileceksiniz.Programın adı itool bu programı ilk olarak bilgisayarınıza kurmanız gerekecektir.Programı buradan indirebilirsiniz.

İphone ile bilgisayarımız data kablosu ile bağlıyoruz ve tanımasını bekliyoruz.Daha sonra itools programını açıyoruz.Programı açtıktan sonra sadece yapmanız gereken sürükle bırak yöntemi yada resimli anlatımdaki gibi müzikleri,videoları,resimleri atmanız yetiyor.

iphone-4s-müzik-yükleme

Sağ tarafdan müzik yada video ise o bölümü seçiyoruz daha sonra üst bölümde kırmızı daire içindeki yere tıklıyoruz karşınıza bilgisayrada müziklerin oldugu yere geliyoruz

iphone-4s-müzik-yükleme2

ve son olarakda atmasını bekliyoruz normalde itunes ile yapmak isterseniz farklı formatlara çevirmeniz gerekmektedir ama bu program sizin için herşeyi yapıyor ve hazır hale getiriyor.

iphone-4s-müzik-yükleme3

Önceki İçerikİphone 4Se Müzik Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikİphone 4Se Melodi Nasıl Yüklenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz