iOS 9 Çıktı İndir-iOS 9’un Özellikleri

0
1162

Bildiğiniz gibi Apple 9 Eylül tarihindeki etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtmıştı.Dün ise yeni işletim sistemini yayınladı ve kullanıma açtı.Apple ürünlerinden sonra mobil işletim sistemi olan iOS 9 yazılımını kullanıma açtı ve İphone 4S modeli ve sonraki tüm cihazlarına kullanıma açtı.Yani eski bir İphone 4S modeliniz olsa bile iOS 9 işletim sistemini kullanabileceksiniz.iOS 9 güncellemesinin nasıl yükleneceği ve iOS 9 destekleyen iPhone ve iPad modelleri haberimizde.

iOS 9 alan iPhone ve iPad modelleri

iOS 9 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5 alıyor.

ios9-indir
iOS 9 nasıl yüklenir?

iOS 9 güncellemesini; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad’inizi PC’ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.

Önceki İçerikHafıza Kartı Çeşitleri
Sonraki İçerikiOS 9 Klavyesinde Küçük Harfleri Eski Haline Getirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz