iOS 9 Beta Nasıl İndirilir

0
1244

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Apple firması yeni işletim sistemine ait bir beta sürümü yayınladı ve kullanıcılarının huzuruna sundu.Apple yeni mobil işletim sistemi olan İOS 9 Beta versiyonu sundu.ABD merkezli olan teknoloji firması Apple WWDC 15 açılış etkinliğinde tanıttığı iOS 9’un sadece geliştiriiler için değil tüm kullanıcılar için açtı.Bu yeni sürümü indirebilmek için ise Apple kimliğiniz ile resmi siteye giriş yapmanız gerekmektedir.İOS 9 ise Apple’ın iPad 2 ile iPhone 4s üzeri cihazlara yüklenebiliyor.

iOS 9 Beta’yı indirebilmek için şu adımları takip etmek gerekiyor:
1 – Öncelikle Apple Beta Yazılım Programı’na kaydolmak gerekiyor. Bu işlem için, beta.apple.com adresine girip, Apple kimliği ile oturum açmak yeterli. Daha sonra iOS sekmesinde yer alan Getting Started başlığı altındaki “enroll your iOS Device” bağlantısına tıklayıp açılan sayfadaki adımlara geçin.

İOS9-indir
2 – iOS 9 Beta sürümünde sorun yaşamanız halinde geri dönebilmek için mevcut sürümünüzü yedekleyip arşivleyin.
3 – Yedekleme ve arşivleme işleminden sonra mobil cihazınızda, Safari tarayıcınızdan beta.apple.com/profile adresine gidin. Buradaki ‘Dowvnload profile’ linkini tıklayarak profili yükleyin. Daha sonra ekranınıza gelecek adımları takip edin.
4 – Bu işlemleri yaptıktan sonra Ayarlar + Genel + Yazılım Güncelleme menüsüne gidip cihazınıza iOS 9 Public Beta’yı yükleyebilirsiniz.

Önceki İçerikPassolig Kaydı Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikEn İyi Ücretsiz Blogger Temaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz