iOS 8.4 Geldi ama Apple Music Yok (Apple Music Nedir)

0
1037

Apple firmasının yeni güncellemesi olan iOS 8.4 versiyonu yayınladı ve ülkemizde yapılan güncellemede bir eksik olduğu ortaya çıktı diyebiliriz.Beklenen Apple Music uygulaması bizim için açılmadı ve yapılan güncelleme yok.Apple Music için beklenen tarih 30 Haziran olarak bekleniyordu ama Apple Music Türkiye’de maalesef aktif olmadı.

Apple Music Nedir ?
iOS 8.4 ile birlikte yayına gelen Apple Music internet üzerinden 7 gün 24 saat yayın yapan bir radyo. Ayrıca iTunnes’ten satın alınan şarkıları dinlemek için de kullanılabilecek.

Apple Music Fiyatı Ne Kadar?
Bugün itibari ile 100’ün üzerinde ülkede kullanıma sunulan Apple Music, 3 ay boyunca ücretsiz abonelik ile kullanıcılara sunulacak.

Bu 3 aylık sürenin ardından ise ücretli abonelik sistemine geçecek olan Apple Music’de bireysel abonelik aylık 9,99 Lira olarak karşımıza çıkarken, altı aile üyesine kadar hizmet verebilen aile planı ise aylık 14,99 TL gibi hesaplı bir abonelik ücreti ile dikkat çekiyor.

Önceki İçerikWordPress Reklam Alanları Açmak
Sonraki İçerikFacebook Logosu Değişiyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz