Huawei P8 Lite için Yapılması Gereken Ayarlar

0
2760

Vodafone firmasının sözleşmeli olarak ve aylık küçük bir ücretle kullanıcıları için satışa sunduğu Huawei P8 Lite
modeli beklenilen ilgiliyi gördü diyebiliriz.Son zamanlarda en çok satan cihazlar arasında bulunan cihaz ilk defa akıllı cihaz kullanan kullanıcılar için iyi bir cihaz diyebiliriz.Tabi yeni kullanıcılar için de cihaz üzerinden yapılması gereken bazı ayarlar olacaktır.Bu ayarlar sayesinde cihazınızı daha iyi kullanabilir ve cihazınız için indirilmesi gereken uygulamalarıda indirmiş olacaksınız.

Ekran: 5.0 inç HD (1280×720
• Kamera: 13 MP Arka, 5 MP Ön Kamera
• İşletim Sistemi: Android 5.0 Lollipop
• İşlemci:1.2 GHz Sekiz Çekirdekli İşlemci
• Pil: 2200 mAh
google_play_hesabi_acmak

İlk olarak yapmanız gereken işlem diğer android işletim sistemine sahip cihazlarda olduğu gibi Google Play hesabı açmak olacaktır.Yani Google Play hesabı açarsanı sistem üzerinden ücretli ve ücretsiz olan uygulama,oyunlar vb birçok şeye ulaşabilirsiniz.

Tabi akıllı cihazları satın almanızdaki en büyük neden ise bildiğiniz gibi internet yada internet kullanmaktır.Yani akıllı bir cihaz satın aldıysanız internet ayarlarınızı yapmalısınız.Akıllı cihazlarda internet ayarlarını yapabilmeniz için APN ayarlarını yapmalısınız.

Menü–> Ayarlar –> Kablosuz özelliği ve ağlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adları –> Yeni APN
İsim: Avea internet,Turkcell,Vodafone
Apn: internet

4G uyumlu olduğu için 4G özelliğini kullanmak istiyorsanız cihazınıza uygun simkart satın almalısınız yada ücretsz değişim kampanyasından faydalanmalısınız.Yani hangi operatörü kullanıyorsanız bayiye giderek sim kart alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Tabi bildiğiniz gibi 4G özelliği daha aktif olmadı ama sizin için ön hazırlık olacaktır.

Görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk anlattığımız işlem geçerlidir.Yani bu cihazda görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabı açarak daha sonra ise gerekli uygulamaları indirmelisiniz.Görüntülü konuşma yapmak için ise Google Play Store üzerinden Skype,Messenger,Viber tarzı uygulamalar ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi aynı şekilde karşı tarafda da aynı uygulamadan olması gerekmektedir.

Önceki İçerikVodafone Net Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikFacebook Mesajları Nasıl Şifrelenir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz