HTC One M9e Özellikleri

0
1460

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin yeni M serisine ait son üyesi olan yeni HTC One M9e tanıtıldı.HTC One M9e ile ilgili bilgiler yazımızda sizlerle…Bu yıl farklı bir yol haritası izleyerek daha çok amiral gemisi yani yüksek özellikli cihaz çıkarması ile dikkatleri üzerine çeken HTC M9 ile başlayan furya M9+, M9 Supreme, One E9, One E9+, E9s Dual SIM, One A9 ve son olarak bugün M9e tanıtıldı.

HTC One M9e Teknik Özellikleri
HTC One M9e herkes tarafından eleştirilen MediaTek MT6795T Helio X10 işlemciyi kullanmaya devam ediyor.Cihaz 2GB RAM ile gelen cihazda 16GB/32GB dahili depolama seçeneği ile karşımıza geliyor.Kamera bölümünde iyileştirmelerle karşımıza gelen HTC One M9e 13MP çözünürlükte Optik İmaj Sabitleme teknolojisine sahip sensör bulunuyor ve aynı zamanda Full HD video kaydı yapabiliyor. Ön tarafta UltraPixel kameranın kullanılmaya devam ettiği cihazda 5” 1080p ekran bulunuyor.MicroSD kart ile artırılabilir hafıza ve Dolby Audio ile desteklenen çift ön stereo hoparlörlere sahip olan HTC One M9e, altın, gümüş, gri ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak…

MicroSD kart ile artırılabilir hafıza ve Dolby Audio ile desteklenen çift ön stereo hoparlörlere sahip olan HTC One M9e, altın, gümüş, gri ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak. 425$ fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunulan cihazın ülkemize ve Avrupa pazarına ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Önceki İçerikMac Os Açılışta Çalışan Programları Kapatmak
Sonraki İçerikSwarm’da mesaj silme nasıl yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz