Google Chrome Facebook Eklentileri

0
1807

google-chrome-app-store

Google chrome’unuzu indirdiğiniz haliyle kullanıyorsanız ham haliyle çok fazla kullanışlı olmadığı gerçeğini söyleyebiliriz. Tarayıcınızı kullanım açısından eğlenceli ve pratik şekilde kullanmanız mümkün. Bunu yapabilmek için elbetteki google chrome mağazındaki uzantıları tarayıcınıza yüklemeniz gerekli.

Not: Google chrome kurulumu yaparken tanımlayacağınız google hesabınızla birlikte bilgisayarınıza format atsanız ve tarayıcınızı tekrardan kursanız bile daha önce yüklemiş olduğunuz uygulamalarınız otomatik tarayıcınıza eklenecektir.

 

İşte Google Chrome İçin Facebook’ta İşinize Yarayabilecek bazı uygulamalar :

Photo Zoom for Facebook : Facebokta gezindiğiniz sayfalardaki resimleri büyük boyutta görmenizi sağlayan bir eklentidir. Bu eklenti ile albüm, profil veya zaman tüneli fotoğraflarını teker teker açmanıza gerek kalmaz.

Chrome LastPass : Sürekli giriş yaptığınız internet sitelerine ait şifrelerinizi bu eklenti sayesinde kaydedebilir ve bu bilgiler ile o sitelere kolayca giriş yaparak zamandan kazanabilirsiniz. Eklenti üzerinde popüler RoboForm, 1Password, KeePass, Password Safe, MyPasswordSafe, Sxipper, TurboPasswords, Passpack gibi programlara şifrelerinizide aktarma imkanınız mevcut.

Color Changer For Facebook : Facebook görünümünü sevdiğiniz ve istediğiniz şekilde renklendirebileceğiniz en eğlenceli uygulamalardan biri.

Facebook Albüm & Photo Manager : Facebook üzerindeki resimlerinizi düzenleyebileceğiniz ve bilgisayarınıza kaydetme imkanı sunan bir uygulama. Resimlerinizi düzenlerken birbirinden farklı efektleri de resimlerinize uygulayabileceğinizi hatırlatmakta yarar var.

Daha fazla uygulama için En Kullanışlı Google Chrome Facebook Eklentileri isimli makaleye göz atmanızı öneririz.

Önceki İçerik2013 Kurban Bayramı Tatili kaç gün?
Sonraki İçerikOtomatik Olarak İnternet Ayarları Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz