General Mobile Discovery Okunmamış Mesaj Sorunu

22
17728

General Mobile Discovery Okunmamış Mesaj Sorunu
Son zamanlarda en çok ve ilgi gören bir olduğunu heralde herkes bilmektedir.Eğer bilmiyorsanız uzun olsun ama çok fazla işlem yapmasını istiyorsanız General Mobile Discovery kesinlikle önerilir.Tabi her cihazın arada sırada bazı hataları olabilir.Ama bu hatalar düzeltilemez değildir.

Bu hatalardan biride telefonda mesaj olmadığı halde mesaj simgesi olarak 1 işaretini göstermesidir.Yani telefonda mesaj olmadığı halde haliyle sinir bozucu olabilir.Bu sorunu ortadan kaldırmak için cihazınızı sıfırlamanız gerekiyor.Sıfırlama işlemi için ise ayarlar bölümünden sıfırla ve yedekleme seçeneği ile yapılabilir.
Bu işlemden önce cihazın bir yedeğini almayı mutlaka unutmayın.

Önceki İçerikSkype Kernel32.dll Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikAndroid Telefonlarda Sms Engelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

22 YORUMLAR

  1. Çok sinir bozucu bir şey! %90 Çözümlenecek Uygulama ayarlarına girip, mesajlara girince ” DURMAYA ZORLA ” tıklayın, telefonu kapatıp açın düzelir. Bende çok farkı taktikleri denedim olmadı DURMAYA ZORLA dedim kapatıp açtım düzeldi. umarım işinizi görür.

  2. Ayarlar > Uygulamalar > Tümü > Mesajlar > Mesajları Durmaya zorla kısmına basınız. Telefonu kapatıp tekrar açınız sorun bitecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz