General Mobile Discovery için Launcher Uygulamaları

0
9518

android-tema-yukleme
Symbian ve diğer eski işletim sistemlerini kullanırken çeşitli uygulamalar vardı ama bu uygulamalar yetersiz ve kullanımı zorlukları vardı diyebiliriz.Yeni işletim sistemleri ile birlikte bu durum biraz olsun değiştir ve uygulamalar çıktı ve isteğe bağlı uygulamalar çıktı.İsteğe bağlı olarak telefonunuzda yada tabletinizde nereyi değiştirmek yada etki etmek istiyorsanız oraya göre bir uygulama indirip kullanabilirsiniz.

Örnek olarak akıllı telefonunuz için televizyon yada radyo uygulama indirip internet olan bir ortamda kullanabilir ve istediğinizi izleyebilirsiniz.Telefonunuzun görünümü değiştirmek istersenizde temalar yükleyebilirsiniz.Android işletim sisteminde ise bu işlemi Launcher uygulamaları yapmaktadır. Launcher uygulamaları ile telefonunzun görünümü için bir çok değişiklik yapabilirsiniz ve farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.Bizde sizler için birkaç Launcher uygulamasını inceledik.

dodol-indir

1-Dodol Launcher
En çok indirilen ve kullanılan uygulamaların başında geliyor diyebiliriz.Uygulama sizin işiniz kolaylaştırabilecek birçok özelliğe sahip.Tema desteği,hafıza temizleyici,pil sıcaklığı gösterme ve en çok aranan özellik olarak arama özelliği diyebiliriz.Arama özelliği bildiğiniz gibi android işletim sistemlerinde uygulama ve oyun çokluğu görebilirsiniz.Buna göre arama kutusuna istediğiniz uygulamayı yazarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

download-buttton

2-Nova Launcher
En çok kullanılan diğer bir launcher uygulamasından biride Nova.Kullanıcı için telefonunu istediği gibi özelleştirebilir ve simgeleri,renklerini değiştirebilirsiniz.Sadece simgeler ve renkler değil aynı zamanda eklemeler yaparak çeşitli widgetler le telefonunuzun kullanımızı kolaylaştırabilirsiniz.Yapmanız gereken ise Google Play olarak indirmek ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

 

nova-lanchur-android

Önceki İçerikiTunes -1 Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikInstagram Gönderi Bildirimlerini Aç Özelliği
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz