General Mobile Discovery Air Modem Olarak Nasıl Kullanılır

0
1364

İnternet neredeyse hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisi oldu diyebiliriz.Her alanda interneti yoğun bir şekilde kullanıyoruz ve faydalanıyoruz.Tabi bununla beraber interneti her yerde istiyoruz yada tüm cihazlarımızın internet bağlantısı olmasını istiyoruz.Haliyle heryerde internet olmayabiliyor yada hattımıza tanımlı internet paketimiz olmayabilir.Eğer böyle bir durum karşımıza gelirse yada farklı bir cihazdan internet bağlantısı almak istiyorsak kullandığımız Android yada İos cihazların böyle bir özelliği bulunmaktadır.Yani farklı bir cihazda bulunan internet bağlantısınız cihazımıza bağlayabilir ve bu internet paketini kullanabiliriz.

Ayarlar ->>Kablosuz ve Ağlar->>Diğer->>Tethering ve taşınabilir hotspot ve Taşınabilir kablosuz hotspot seçeneğini aktif hale getirmelisiniz.

discovery_air_modem_olarak_kullanmak

Daha sonra ise “Ağ SSID” , “Şifre”, “Güvenlik” ayarları çıkacaktır. “Ağ SSID” internet paylaşım adını belirlemelisiniz.Buradan belirlediğiniz bağlanacak cihazların bağlantı listesinde çıkacaktır.Herkesin bağlanmasını istemiyorsanız aynı şekilde birde şifre ekleme şansınız olacaktır.Son olarak ise Kaydet dedikten sonra işlem tamamlanmış olacaktır.

Önceki İçerikGeneral Mobile 4G Android One Modem Olarak Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz