Galaxy S3de Açık Uygulamalar Nasıl Kapatılır

20
10644

05 - Galaxy Note 2
Galaxy S3de Açık Uygulamalar Nasıl Kapatılır
İphonede olduğu gibi açık uygulamalar galaxy s3de kaapatma olasılığınız yada kolaylığınız daha iyidir.İphone modellerinde açık uygulamaları kapatmak için ya cihazı tamamen kapatıp açmanız gerekmektedir yada orta tuşa birkaç saniye basarsanız karşınıza çıkan menüden kapatabilirsiniz.

Samsung galaxy s3 ile bu uygulamada bir fark yok aynı şekilde orta tuşa birkaç saniye basarsanız karşınıza açık uygulamalar gelecektir ve sol dokunup sürtme ile bu açık uygulamları kapatabilirsiniz.

Önceki İçerikİphone 5e Oyun Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikTurkcell Maxi Plus 5 İnternet Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

20 YORUMLAR

  1. hocam merhaba..ben samsung s3 kullanıyorum ve yukarda yazdığınız gibi tuşa basılı tuttum çalışan uygulamalar çıktı ama sol bastığımda kapanıyor o ekran başa dönuyor yani tekrar bastığımda aynı yerde kalıyor programlar kapanmıyor yardımcı olman mumkun mu teşekur ederim şimdiden.

    • Mesajlar içine girdikten sonra home tuşunun sol tarafındaki dokunmatik tuşa basarak menüden sil seçeneğini seçip en yukarıda çıkacak olan Tümünü seç i işaretledikten sonra sil diyoruz hepsi bu kadar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz