Galaxy S2 Desen Kilidi Nasıl Yapılır

0
2266

galaxys2_ekran_kilidi

Nokia cihazlarda güvenlik için yani telefonu kullanabilmek ve başkalarının kullanmasını engellemek için güvenlik kodu vardı.Akıllı cihazlar geliştikçe işletim sistemleride çok faha gelişmeye başladı ve güvenlik için farklı şifrelemeler ve özellikle son zamanlarda en çok kullanılan desen kilidi ortaya çıktı.Android cihazların en güzel özelliklerinden biri olan desen kilidi şu aralar kırılması imkansız bir güvenlik özelliği olarak dikkat çekiyor.

Peki bu kilidi nasıl açabilirim Samsung Galaxy S2 cihazlarda bu özelliği aktif etmek için Ayarlar bölümüne giriniz.Daha sonra ise Ekran Kilidi bölümüne girinz sonra olarak desen kilidi olarak aktif edinizi sizden nasıl bie şekil yapmak istediğinizi soracaktır.Sizde unutmayacağınız bir şekil yapınız ve onaylayınız.Artık telefonunu kilitlediğinizde sizden yaptığınız şekli soracaktır.

Not : Şekli unutmayınız aksi halde açılma imkanı yoktur ve format atmanız gerekmektedir.Eğer format atarasanız tüm bilgileriniz silinecektir.

Önceki İçerikTurkcell Vınn 5 Gb 25 TL
Sonraki İçerik2013-2014 Erkek Kaban Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz