FarmVille 2: Köy Kaçamağı Artık Android’de

3
2741

 

Facebookta oyun severlerin tanıdığı Farmville serisinin ikinci oyunu artık oyunun yapımcısı Zynga tarafından android cihazlar içinde uyarlandı. Facebookta oynanan oyununun milyonlarca oyuncusu olduğu bilinen bir durumdu. Ancak Farmville’nin mobil uygulamalarının olmaması kullanıcıları başka oyunlara yönlendiriyordu. Öyleki mobil uygulamalar arasında hızla yayılan HayDay çılgınlığı da gittikçe artan seviyelere ulaşmış durumda.

FarmVille-2-Koy-Kacamagi

Zynga kullanıcılarının beklentilerini karşılamak adına android platformu için hazırladığı serisi FarmVille 2: Köy Kaçamağı oyununu marketlerde indirebilir halde sunmaya başladı. Oyunu oynayabilir, arkadaşlarınız arasında eşya paylaşımı yaparak, hayvanlarınızı beslerken, çiftliğinizi geliştirerek büyütebilirsiniz. Hem wifi hemde mobil internetiniz üzerinden bu oyunu heryerde oynamanız mümkün.

FarmVille 2: Köy Kaçamağı oyununu oynamak ve cihazınıza indirebilmek için linke tıklayınız –> FarmVille 2

Önceki İçerikWarning your flash player may be out of date. please update to continue
Sonraki İçerikGmail Hesabı Outlook’a Nasıl Aktarılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz