Facebook Yanıt Vermiyor Kapatmak İster misiniz?

0
16616

Facebook Yanıt Vermiyor Kapatmak İster misiniz?
Belirli yazılım güncellemelerinde ve yeni sürümlerinde birçok hata ile karşı karşıya kalabiliyoruz.Bu hatalar en çok ise android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve tabletlerde görülmektedir.Özellikle son güncelleme alan cihazlarda bu hatayı fazlasıyla görebilirsiniz.Gelen güncellemeden sonra birkaç yöntem ile Facebook Yanıt Vermiyor hatasından kurtulabilirsiniz..Bu sadece Facebook üzerinden değil cihazınızdaki bulunan diğer uygulamalar içinde aynı hatayı alabilirsiniz.

İlk olarak önbellek temizleme işlemi yapabilirsiniz.Önbellek temizleme işlemi için bu işlem için Android cihazınızın “Ayarlar” menüsü altından “Uygulamalar” sekmesine giriş yapınız ve istediğiniz uygulamaya giriş yapınız.Daha sonra ise yukarıkida görselde olduğu gibi istediğiniz uygulama yada oyunun önbelleğini silebilirsiniz.Bu işlem dışında isterseniz uygulama ilede yapabilirsiniz.Yani otomatik olarak android telefonunuzun önbelleğini temizleyebilirsiniz.

Uygulama Güncellemeleri Kaldır
1.Cihazınızın Ayarlar menüsü > Uygulamalar veya Uygulama yöneticisi bölümünü (cihazınıza bağlı olarak değişebilir) ziyaret edin.
2.Yüklemesini kaldırmak istediğiniz uygulamaya dokunun.
3.Yüklemeyi Kaldır’ı seçin.

Yüklemeyi Kaldır düğmesini görmüyorsanız veya sadece “Güncellemeleri kaldır” seçeneğini görüyorsanız, seçili uygulama cihazınızdan kalıcı olarak kaldırılamaz demektir. Uygulama, muhtemelen yüklemesi kaldırılamayan bir sistem uygulamasıdır.

İlk yöntemde hata düzelmediyse Güncellemeleri Kaldır seçeneği üzerinden kesin bir çözüm alabilirsiniz ama burada diğer yapacağınız işlem ise yeni güncellemeyi yapmayınız.

Son işlem ise bu durumlar tekrar ediyorsa cihazınıza format atarak sorunu ortadan kesin kaldırabilirsiniz.Telefonunuzda format atma işlemi için

-Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
-Samsung logosu görüldüğü zaman tuşları bırakınız.
-Karşınıza gelen ekrandan ise Wipe Data/Factory Reset‘i seçiniz.Seçme işlemini Açma (Power) ile yapmalısınız
-Yes — delete all user data seçeneğine geliniz ve onaylayınız.
-Son olarak ise Reboot System Now bölümüne geliniz ve seçiniz.

Önceki İçerikTürk Telekom Bedava İnternet 2017
Sonraki İçerikÇağatay Akman – Gece Gölgenin Rahatına Bak Sözleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz