En Ucuz Nokia Çift Hatlı Cep Telefonlar

0
2619

samsung-cift-hatli-telefon
Daha önceden çift hatlı olarak sadece çin malı cihazlar olurdu artık nokia ve samsung markalarıda çift hatlı telefonlar üretmeye başladığı için bunların dışındaki markaları pek tercih edenler olmadı ve artık piyasada samsung ve nokia çift hatlı telefonlar bulunmaktadır.

Nokia cihazlarda ise yavaş yavaş bu durum genişlemey başladı nokia cihazlar için birkaç örnek vermek gerekirse aşağıdaki cihazlar nokia firmasının çıkardığı çift hatlı cihazlardır.Bazıları ülkemizde satışa sunuldu ama bazıları daha ülkemizde satışa sunulmamış olabilir.Bu satış pazarlama politikasına ait bir durumdur.

Son zamanlarda çift hatlı cihazları tercih edenler için en büyük özellik ise konuşma yaparken biri aradığında telefonun meşgule düşmemesi yani çaldığını ve görebilmemizi göstermesidir.Tabi nokia cihazlarda bu özellik pek yok genelde samsung cihazlar mevcut oluyor.Bu çift işlemci özelliği ile ilgili bir durumdur.
-Nokia C2-06
-Nokia C2-00
-Nokia 112
-Nokia 101
-Nokia X2-02
-Nokia 107
-Nokia 108

Önceki İçerikGalaxy Ace 2 Ekran Kilidi Nasıl Açılır
Sonraki İçerikWatch Dogs Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz