En çok Android’li telefonu kim üretiyor?

0
1067

Cep telefonu sektörünün dönüm noktalarından birisi de “akıllı telefon” olarak bilinen, yüksek özelliklere sahip, multimedya fonksiyonlarının ağırlıkta olduğu ürünler. Ek olarak yüklenen kimi uygulamalarla yetenekleri hayli arttırılan cihazlar için yaygın 2 farklı işletim sistemi bulunuyor. Bunlardan birisi iOS iken diğeri de Android.
Apple’ın iOS’una karşı
Dünya genelinde birçok marka Android işletim sistemine sahip akıllı telefon üretirken böylece pazar payında da ciddi artış görülüyor. Yazılım geliştiricilerin de ilgi odağı haline gelen işletim sisteminin kullanım oranı ülkemizde de giderek artıyor. Peki ama bunca isim arasında lider Android üreticisi kim? Cevap Samsung.
Kısa bir süre önce en yeni ürünü Galaxy S3’ü tanıtan dünya devi, %56’lık Android pazarının %40’lık dilimine sahip. Adeta Android’li telefon üretimini sırtlayan Samsung, yakın süreçte Apple’ı da geride bırakarak mobil sektörün 1 numaralı ismi olmayı başarmıştı. Oldukça iyi bir ivme yakalayan teknoloji devi, akıllı telefon üreticilerinin en dişli isimlerinden birisi olmayı başardı. Bakalım Samsung’un ipi göğüslediği Android’li cihazlarda diğer markaların tutumu nasıl olacak.
Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell KimAramış Servisi Nasıl Kapatılır?
Sonraki İçerikWordPress Sürüm Güncelleme Nasıl Yapılır Resimli Anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz