Crytek’in Online FPS Oyunu Warface Çıktı

0
2238

warface

Crysis ve FarCry yapımcısı olan Crytek’in ilk online ve ücretsiz FPS oyunu olma özelliği taşıyan Warface sonunda yayınlandı.. Warface 21 Ekim Pazartesi günü ilk beta sürümüyle Crytek’in kendi oyun motoru Cry Engine 3 ile geliştirilerek meraklılarıyla buluştu. Yeni nesil yapay zeka ila güçlendirilen oyun sürekli değişen PvE ortamları ve etkileyici ses efektleri sayesinde oyuncunun kendisini savaş alanında hissetmesini sağlıyor. Crytek’in online FPS oyunu Warface, GFACE platformu üzerinden Türkiye, Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerindeki tüm oyuncuların ücretsiz erişimine açıldı. Oyuncular, www.warface.com/tr adresinden kayıtlarını yaptırarak oyuna anında erişim sağlayabiliyor. Oyuna sahip olabilmek için Warface indir linkine tıklamanız yeterli.

warface1

Dört farklı karakter sınıfı ile takım bazlı co-op (PvE) ve rekabetçi (PvP) oyun modlarına sahip olan Warface’de, takım oyunu büyük önem arz ediyor. Sürekli olarak yenilenecek içerikler sayesinde, oyuncular arkadaşlarıyla birlikte katılabilecekleri yeni görevlerin heyecanını yaşama fırsatı bulacağı kesin. Warface ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak adına yayınlanmış olan Türkçe çıkış fragmanını izlemenizi tavsiye ederiz.


Warface Türkçe Çıkış Fragmanı

Önceki İçerikEn Zayıf Halka Başvuru Formu
Sonraki İçerikÜcretsiz Sanal Sürücü Programları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz