CM Security Nasıl Kaldırılır

0
8161

★CM Security 7. kez antivirüs dünyasının en iyi ödülünü aldı★

CM Security, AV-TEST tarafından yine 1 numara seçildi! AV-TEST, Almanya’da bulunan ve piyasadaki antivirüs programlarını düzenli olarak test edip onları başarıları karşısında ödüllendiren lider ve bağımsız bir kuruluştur. Ayrıca ödülleri IT güvenliği ve antivirüs araştırmaları dalında 1 numara kabul edilmektedir.

★ Çok daha güvenli: Uygulama Kilitleyici’nin En Müthiş Özelliği – Gizli Özçekim
– Şifrenizi iki kere yanlış giren kişinin fotoğrafını çeker
– Bu sayede Whatsapp, Facebook gibi özel bilgi içeren uygulamalarınıza erişmek isteyen kişileri yakalayabilirsiniz

★ Profesyonel ve tamamen ücretsiz Uygulama Kilitleyici (Şifre ile uygulama kilitler):
En iyi derecelendirilmiş, en hızlı ve en güvenli uygulama kilitleyicidir. 50 milyondan fazla kullanıcısına 26 dil seçeneği sunmaktadır.

★ Uygulama Kilitleme özelliği sayesinde özel hayatınızı güvenceye alabilirsiniz:
Uygulamaları Kilitle – Rehber, WhatsApp, Facebook gibi uygulamaları kurnaz kişilere ve meraklı arkadaşlarınıza karşı kilitler.
Kilit Ayarları – Çocuklarınızın istenmeyen uygulamalar ve oyunlar indirmesine, telefon ayarlarını değiştirmesine engel olun.
Gizliliği Kilitle – Galeriyi, fotoğrafları ve dosyalarınızı kilitler.

CM Security Nasıl Kaldırılır – CM Security Nasıl Silinir
Android bir uygulamayı yada konumuzda olduğu gibi CM Security uygulamasını silmek istiyorsanız Ayarlar kısmına giriş yapınız.Daha sonra ise Uygulama Yöneticisi bölümüne geliniz.Buradan CM Security uygulamasını seçtikten sonra kaldır seçeneğini ile uygulamayı silebilirsiniz.Eğer silinmiyorsa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. CM Security uygulaması içerisinde Önbellek temizleme seçeneği ile bu işlemide yapabilirsiniz.

Eğer halen silinmiyorsa farklı bir uygulama yardımıyla CM Security uygulamasını silebiliriz. Bu yöntemlerden biriside android telefonlar için kullanılan cihazda bulunan uygulamaları kaldırmak için farklı uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.

Önceki İçerik2016 Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline
Sonraki İçerikAstsubay Nasıl Olunur?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz