Cep Telefonunda Ekran Videosu Nasıl Alınır

0
1930

Daha önceki konularda yada telefonlarınızda uyguladığınız gibi ekran görüntüsü nasıl alınır görmüştük.Bu ekran görüntüsü alma işlemini birkaç tuşla rahatça yapabiliyorduk.Tabi video alma işlemi biraz farklı bir işlem ve bu işlem için bir program yardımıyla yapabiliyoruz.

Android 4.4 KitKat güncellemesini almış ve rootlanmış bir cihaz ile Rec isimli uygulamayı yükleyerek telefonda yaptığımız işlemlerin videosunu kayıt edebiliriz.(Yükleyeceğimiz uygulama ücretli bir uygulamadır.)

Programı yükledikten sonra birkaç ayar ile işleme başlayabiliriz.Bu ayarlar çekeceğimizi videonun ayarlarıdır.Bunlar dosya ismi,ses ayarı,çözünürlüğü olarak ayarlayabiliriz.Yani bu ayarları yaptıktan sonra video çekme işlemine başlayabiliriz.

Uygulama Adı : Recordable

android-ekran-videosu-almak
Bizim örnek verdiğimiz program Recordable uygulamasıydı.Google Play ile farklı ekran videosu çekme uygulaması buluabilir ve ekran videosu çekebilirsiniz.

Önceki İçerikKim Arıyor ile Numara Engelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Depolama Sorunu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz