Casper’dan 4G Destekli Akıllı Telefon VIA V6

0
1529

Bildiğiniz gibi önümüzdeki yıl kullanıma açılacak olan 4G teknolojisi ile akıllı telefon firmalarıda yeni çıkardığı telefonlarda 4G özelliğini daha ön planda tutmaya başladı.Bunlardan biride Casper firması diyebiliriz.Casper firması ise ucuz ve herkesin satın alabilmesi için 4G destekli olan Casper VIA V6 modelini çıkardı.

En dikkat çeken özelliği ise konumuzda olduğu gibi 4G desteği ve fiyatı olarakda 899 TL olarak belirlenen cihazın diğer özellikleride oldukça ilgi çekici diyebiliriz.İşlemci olarak 4 çekirdekli ve 1.2 Ghz hızında çalışan cihaz 64 bit mimari destekli Snapdragon 410 yer alıyor.

Grafik olarak ise Adreno 306 kullanan cihaz 2 GB Ram ve 16 GB seçeneği ile kullanıcısı ile buluşuyor.Sadece 16 Gb olarak değil ayrıcı Micro SD kart ile hafıza genişletilebiliyor.Cihaz diğer yüksek model cihazların kullandığı Gorilla Glass 3 ile korunuyor ve 5 inç’lik HD IPS ekrana sahip.Casper VIA V6 7 mm inceliğinde ve 119 Gram ağırlığa sahip.Plastik kasa yerine ise metal alaşımlı bir çerceveye yer vermiş…

 

casper-via-v6-2-1429141565
Kullanıcıların en çok merak ettiği özellik ise bildiğiniz gibi kamera özelliğidir.Casper VIA V6 modelinde 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel olarak ise ön kamera yani diğer bir değişle selfie kamera bulunmaktadır.

Bildiğiniz gibi Turkcell T50 modelinde yüksek satış rakamalarına ulaşan ülkemizde,Casper VIA V6 modelide büyük ilgi göreceği benziyor.Fiyat ve performans olarak ise rakiplerinden birkaç adım önde görülüyor.

Önceki İçerikYouTube Paralı Oluyor
Sonraki İçerikİcloud Otomatik Yedekleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz