BlackBerryi bilgisayarınıza USB bağlantısıyla bağlama

1
4533

BlackBerryi bilgisayarınıza USB bağlantısıyla bağlama

USB kablosunun büyük ucunu bilgisayarınızdaki bir USB bağlantı noktasına takın.
USB kablosunun küçük ucunu BlackBerry® cihazınızınızın yanındaki USB bağlantı noktasına takın.
BlackBerry® Desktop Manager’ı açın.
Seçenekler’i tıklatın.
Bağlantı seçenekleri’ni tıklatın.
Bağlantılar açılır listesinde USB bağlantınızı tıklatın.
Tamam’ı tıklatın
BlackBerry® Desktop Manager
BlackBerry Desktop Manager: BlackBerry® Masaüstü Yazılımı

BlackBerry® Masaüstü Yazılımı 6.0, BlackBerry akıllı telefonunuzu basit bir şekilde bağlamanızı, eşitlemenizi, yönetmenizi ve güncellemenizi sağlayan güncellenmiş arayüz ve kullanıcı dostu menü içerir.

En sevdiğiniz ortam dosyalarınızı BlackBerry® akıllı telefonunuza ve akıllı telefonunuzdan aktarın. Masaüstü iTunes veya Windows Media® dosyalarınızı aktarın ve müziğinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyın.

En sık kullandığınız veya çok sık kullanmadığınız uygulamaları BlackBerry akıllı telefonunuzda saklayın. Uygulamalar, oyunlar ve daha fazlasını ekleyin veya silin.

BlackBerry akıllı telefon yazılımınızın güncel ve güncellemeler olduğunda size hatırlatma yapan otomatik uyarılar ile sorunsuz bir şekilde çalışır halde olmasını sağlayın.

BlackBerry Masaüstü Yazılımı, Microsoft® Outlook®1, Windows® Calendar, IBM® Lotus Notes® ve Yahoo!® ile uyumludur. Ajanda bilgilerinizin her zaman eşitlenmiş olmasını sağlayın, böylece hiçbir konuyu atlamazsınız.

Yeni bir BlackBerry akıllı telefona mı geçiyorsunuz? Bir BlackBerry akıllı telefondan bir diğerine geçmek için cihaz değiştirme sihirbazını kullanın.

Önceki İçerikDenizbank Facebook Bankacılığı Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikDoping Yalın İnternet Kampanyansı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz