Blackberry Messengera Nasıl Kayıt Olunur

1
1821

blackberry-messenger
BlackBerry’nin en popüler anlık mesajlaşma uygulaması BlackBerry Messenger, ertelemelerin ardından sonra iOS ve Android platformlarının uygulama mağazalarındaki yerini aldıktan sonra büyük bir talep gördü ve kısa zamanda 20 milyon indirme ile bir rekora imza atmayı başardı.

Tabi daha önceden herkes whatsapp,tango gibi diğer programları kullandığı için bir merak olarak bbm herkess tarafından indirilip denenmeme başlandı.Blackberry Messengerda diğerlerinden farklı olarak bir üyelik sistemi bulunuyor.Yani uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra size kısa bir üyelik formu sunmaktadır.Bu üyelik formunu doldurduktan sonra ise size bir mesajlaşma İD numarası vermektedir.

blackberry-messenger-üyelik-formu

Yukarıdaki formu telefondan dolduruğunuz zaman ise davet etmek istediğiniz kişileri nasıl davet etmek istediğiniz soruyor yada diğer konuşmak istediğiniz arkadaşınızın Pin kodunu biliyorsanız onu ekleyip konuşabileceğinizi söylüyor.

Önceki İçerikBlackBerry Messenger Uyumlu Telefonlar
Sonraki İçerikAdsl Modem Şifreleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz