Bilgisayardan İphone Rehber Aktarma

2
6474

iphone-rehber-geri-yuklemek
Günümüzde neredeyse herkesin elinde yada cebinde akıllı telefon olarak tanımladığımız teknolojik cihazlar bulunmaktadır.Çok fazla fiyatları olmasına rağmen herkesin aldığı ve gerek eğlence gereksede iş hayatımızın büyük çoğunluğu bu cihazlarla geçmektedir.Tabi cihazı aldınız ve eski bilgileriniz telefonunuza aktarmak isteyeceksiniz.Özellikle android bir cihazınız varsa yada bu cihazınızdan rehberinizi bilgisayara aktarmışsanız bu bilgileride aldığınız iphone cihazınıza aktarmak isteyeceksiniz.Bu işlem için ise yazımızı takip edebilirsiniz ve sorunsuz bir şekilde aktarma işlemi yapabilirsiniz.

Bu işlem için en kolay yöntem itools programı ile import yöntemi ile yapılmaktadır.Yani bilgisayara yedeklediğiniz vcf uzantılı rehberinizi iphone cihazınıza atmanız gerekirse itools programı ile 1 dakika içinde atabilir ve kayıpsız bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.Tabi itools programını kullanmak yüklemiş ve kullanmak istiyorsanız itunes programı bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.

Şimdi iphone telefonumuzu bilgisayarımıza bağlıyoruz ve cihazı tanımasını bekleyiniz.Daha sonra ise itools programını açınız.Sağ bölümde information bölümüne tıklatyınız ve üst bölümdende import/export bölümüne tıklayınız.

itools-rehber-aktarmak

Buradan biz bilgisayardan olduğu için import olarak seçim yaptıktan sonra vcf import olarak seçim yapamamız gerekiyor.Son olarakda rehberimizi nereye kayıt etmişsen oradan seçmeliyiz.

itools-rehber-aktarmak1

Önceki İçerikTurkcell T50’ye Hafıza Kartı Takılır mı?
Sonraki İçerikTelefonum şarj olmuyor, neden olabilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz