Bedava görüntülü görüşme artık ceplerde

2
1107

Apple’ın verilerine göre 2010 yılında en çok tercih edilen ilk beş ücretsiz uygulamadan birisi olan iPhone için Skype uygulamasında görüntülü görüşme özelliği kullanıcı deneyimini belirgin bir biçimde zenginleştiriyor. Artık kullanıcılar Skype’tan Skype’a ücretsiz veya Skype’tan cep telefonları ve sabit hatlara çok uygun fiyatlarla arama yapabilecek.

“2010 yılının ilk altı ayında Skype’tan Skype’a görüşme dakikalarının %40’ı olan görüntülü çağrı ile kullanıcılarımız cep telefonlarında da Skype görüntülü aramayı ne kadar istediklerini gösterdiler.” şeklinde konuşan Skype Tüketici Sektörü Genel Müdürü Neil Stevens “Genel kullanıcılara evlerinde veya işlerinde bilgisayarlarında, yolda cep telefonlarında veya oturma odalarında TV’leri aracılığı ile görüntülü görüşme sağlayarak Skype, milyonlarca insanın nerede olurlarsa olsunlar önemli anlarını görüntülü olarak paylaşmasını mümkün kıldı” dedi.

Kullanıcılar iPhone üzerinden Skype görüntülü konuşmaları hem 3G hem de Wi-Fi ile gerçekleştirebilirler. Yeni Skype uygulaması; iPhone 4, iPhone 3GS ve iOS 4.0 veya daha üstüne sahip iPod Touch 4. nesil ile uyumlu. iPod Touch 3. nesil ve iPad video alma özelliğine sahiptir.

iPhone için Skype uygulaması App Store veya www.skype.com/go/iphone bağlantısından ücretsiz olarak indirilebilir.

Önceki İçerikTüm telefonlar için tek tip şarj aleti geliyor
Sonraki İçerikTurkcell Vınn nasıl iptal edilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz