Avea Yurtdışı Konuşma Paketleri

0
3247

Yurtdışı Konuşma Paketleri ile Avrupa, Rusya, Amerika, Kuveyt, Bahreyn ve Suudi Arabistan’da konuşmak çok avantajlı!

Üstelik 19 TL’ye 30 dakikalık ya da 45 TL’ye 90 dakikalık avantajlı paketlerden yararlanmak için 9499’a bir SMS göndermek yeterli.

Abonelik
Yurtdışı Konuşma Paketlerinden faturalı hat sahibi tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz yararlanabilir.

Paketlere kayıt olmak için KONUSMA ya da KONUSMA90 yazarak 9499’a SMS göndermek yeterlidir*:

30 dakikalık paket için → KONUSMA
90 dakikalık paket için → KONUSMA90

Paketler hangi ülkelerde geçerlidir?
ABD, Andorra, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Litvanya, Lihtenştayn, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Bahreyn’de geçerlidir.

Paketlerden kimler yararlanabilir?
Paketler, faturalı hat sahibi müşterilerimiz tarafından kullanılabilir.

30 ve 90 dakika konuşma süreleri arama ve aranma olarak nasıl kullanılabilir?
30 ve 90 dakika konuşma hakkı arama ve aranma arasında istendiği gibi dağıtılabilir. Ücretsiz süreler sesli aramalar için geçerlidir. Görüntülü aramaları kapsamaz.

Paketler ne kadar süre ile geçerlidir?
30 gün geçerlidir.

Paketler nasıl satın alınabilir?
Bireysel faturalı veya kamu hattı sahibi müşterilerimiz, yurtiçinden veya yurtdışından 30 dakikalık paket için KONUSMA, 90 dakikalık paket için KONUSMA90 yazıp 9499’a mesaj göndererek, Online İşlemler menüsünden, Avea Wap sayfasından veya Müşteri Hizmetlerinden paketleri satın alabilir. Kurumsal veya SME hat sahibi müşterilerimizin paket satın alabilmeleri için şirket yetkilisinin Müşteri Hizmetlerini araması yeterlidir.

9499’a atılan SMS’ler ücretli midir?
Yurtiçinden gönderilen SMS’ler 40 Kr olarak, yurtdışından gönderilen SMS’ler ise Dünya Varmış Tarifesi standart SMS fiyatı ile ücretlendirilir.

Önceki İçerikCastleVille Oyunu Nasıl Oynanır?
Sonraki İçerikAvea-Turkcell-Vodafone Sms Hakkı Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz