Avea Yıkılan Paket Sorgulama

0
6607

Avea Yıkılan Paket Sorgulama
KAYIT yaz 1991 ‘e SMS gönder, sadece 19 TL’ye Avealılarla 1.000 dakika + HER YÖNE 1000 SMS + 1 GB internet senin olsun !
Üstelik yaş kısıtı yok, Yıkılan Paket 7’den 70’e herkese açık!
Avea’nın Faturasız Ofis, Bayi Katlayan, Standart, Hemşehrim, Baharda Yükle Kazan ve BİMCELL tarifeleri dışındaki faturasız tarifelerinde bulunan tüm bireysel müşterilerimiz, yaş sınırı olmaksızın, KAYIT yazıp 1991 kısa koduna mesaj attıktan sonra Avealılarla 1.000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet’ten oluşan Yıkılan Paket’i satın alabileceklerdir.
Yıkılan Paket’in fiyatı 19 TL’dir.
Yıkılan Paket’teki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Mobil internet bonusunun aşımı durumunda ise, müşterinin herhangi bir mobil internet bonusu/paketi yoksa, 30 günlük bonus periyodunda 2KR/100KB ile ücretlendirilir.

Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, 1. dakikada sonlandırılması halinde 43,9 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına Faturasız müşterilerimiz için 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
Yıkılan Paket 30 günün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Müşterilerin otomatik yenilemeyi iptal etmeleri için IPTAL yazarak 1991’e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
Yıkılan Paket kapsamında verilen tüm faydaların kullanım süresi 30 gündür, bu süre içerisinde kullanılmayan haklar silinecektir.
Yıkılan Paket kapsamında kazanılan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S3 Windows 8 Teması
Sonraki İçerikHijyen Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz