Avea Yeni Yıl Tarifeleri

0
2607

Avea firmasının her yıl düzenlediği Yeni Yıl Tarifeleri açıklandı ve bu yıl birçok tarifeden daha iyi olduğunuda kanıtladı diyebiliriz.Daha önceden ise tarifeleri sadece faturalı hatlar için yapan Avea artık Faturalı için yaptığı tarifelerin aynısını Faturasız hatlar içinde gerçekleştiriyor.(*) Belirtilen indirimli fiyatlar, Yeni Yıl Tarifelerine numara taşıma veya yeni hat aktivasyonu ile gelip, SMS veya müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 ay Avea’nın faturalı tarifelerinde kalmayı taahhüt eden müşterilerimiz için geçerlidir. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz aylık ücretler geçerli olacaktır.

Faturalı-Faturasız Yeni Yıl Tarifeleri

avea

Yeni Yıl 2 GB Tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 2 GB cepten internet,
Yeni Yıl 4 GB Tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet,
Yeni Yıl 6 GB Tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 6 GB cepten internet,
Yeni Yıl 8 GB Tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 8 GB cepten internet,
Yeni Yıl 10 GB Tarifesi ise her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 10 GB cepten internet içermektedir.

Tarifelere Nasıl Geçebilirim
Avea bayilerine gelerek veya 500 Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla Yeni Yıl Tarifelerine geçiş yapabilirsiniz.

avea_faturali_hat

Tarifelerden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Avea Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555’e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakika ve SMS’ler için 6 saat, internet için 12 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
Güncel borç bilgisi için GUNCEL yazıp 5555’e gönderilerek son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir.

Önceki İçerikTurkcell Faturasız İnternet Paketleri
Sonraki İçerikTurkcell 2016 Bedava İnternet Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz