Avea – Türk Telekom Hakkında Merak Edilenler

0
1401

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketidir. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçerek; Türk Telekom, Avea ve TTNET kapsamındaki ürün ve hizmetleri tek çatı altında toplamıştır. Ocak 2016 itibariyle ise Türk Telekom markasıyla yoluna devam etmektedir.

Avea, TTNET, Türk Telekom markaları birleşti diyorsunuz. Bu ne anlama geliyor?
Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubu olarak; mobil, internet, ev telefonu ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea,TTNET ve Türk Telekom markalarını, “Türk Telekom” tek markası altında bir araya getirdik.

Marka birleşmesi ile tüzel kişilikler korunarak Avea ve TTNET markaları Türk Telekom olarak güncellendi. Kullanmakta olduğunuz tarife, paket, kampanya veya katma değerli servislerinizin isimleri güncellenebilecek olup bu güncelleme ile fiyat, içerik ve mevcut haklarınızda değişiklik olmayacaktır. Aynı şekilde ödeme tarihleri, kanalları ve talimatlarınız değişmeyecektir.

Bu büyük marka birleşmesi ile Türk Telekom’un logosu ve marka kimliği de yenilendi.

Yenilenen markamız, kullanmakta olduğunuz paket, tarife, kampanya veya katma değerli servislerinizin yeni isimleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve sorularınıza yanıt almak için tıklayın. Online işlemler kanallarımızı kullanabilmeniz için uygulamaların yeni versiyonlarını yüklemeniz gerekecektir.

Türk Telekom Avea ve TTNET’i satın mı aldı?
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., TTNET A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.tüzel kişiliklerini aynen devam ettirmektedirler. Sadece mevcut firmaların ürünleri Türk Telekom markası adı altında sunulacaktır.

Türk Telekom artık ev telefonu satmayacak mı? Sadece internet ve mobil hat mı satacak?
Türk Telekom mevcut ürünleriyle hizmet vermeye devam edecektir. Diğer yandan, mobil, internet, ev telefonu ve tivibu hizmetlerini Türk Telekom Mağazalarından temin edebilirsiniz. TTNET A.Ş. internet hizmet sağlayıcısı, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ise mobil hizmet sağlayıcısı olmaya devam edecektir.

Telefonumda görünen marka ismi halen “Avea” görünüyor. Neden olabilir?
Sim kartınız şebeke ismi değişikliğini desteklemiyor olabilir. En yakın Türk Telekom Mağazamızı ziyaret ederek 4.5G uyumlu sim kartınızı temin edebilirsiniz.

Mevcut web sitelerine giriş yapabilecek miyim?
Türk Telekom markasına ait web sitesi www.turktelekom.com.tr’dir. İhtiyacınız olan tüm işlemlere bu siteden erişebilirsiniz. Mevcut www.avea.com.tr ve www.ttnet.com.tr web sitelerine erişim mevcut haliyle de devam etmektedir.

Önceki İçerikTürk Telekom Online İşlemlere Nasıl Girilir
Sonraki İçerikTürk Telekom Yeni Yıl Tarifeleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz