Avea Sosyal Medya Paketi

1
2043

Sosyal medya paketi kullanıyorum. Bu paket Twitter’a erişim sağlayan her türlü bağlantı için geçerli midir?

Sosyal medya paketi kapsamında Facebook/Twitter yönüne verilen yurt içi kullanım hakları internet tarayıcınız üzerinden yapacağınız m.facebook.com ve m.twitter.com bağlantıları ile Facebook ve Twitter tarafından yayınlanan uygulamalarda (Twitter IOS ve Facebook/Twitter Windows Phone uygulamaları hariç olmak üzere) geçerlidir.

VPN kullanırsam sosyal medya paketim geçerli olur mu?

Sosyal paketiniz kapsamında Facebook/Twitter yönüne verilen kullanım hakkına; VPN uygulamaları kullanılarak Facebook ve Twitter yönüne yapılan bağlantılar dahil değildir. Bu kapsamdaki erişimleriniz, diğer yön kullanımı olarak değerlendirilip, başka paket/kampanyanız yoksa mevcut internet tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir.

OPERA/OPERA MINI kullanırsam sosyal medya paketim geçerli olur mu?

Sosyal paketiniz kapsamında Facebook/Twitter yönüne verilen kullanım hakkına; OPERA/OPERA MINI gibi proxy ile çalışan internet tarayıcıları üzerinden Facebook ve Twitter yönüne yapılan bağlantılar dahil değildir. Bu kapsamdaki erişimleriniz, diğer yön kullanımı olarak değerlendirilip mevcut internet tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir.

Paketimi nasıl iptal edebilirim?

Sınırsız sosyal için IPTAL SINIRSIZ SOSYAL yazıp 5555’e, Sosyal mini için IPTAL SOSYAL MINI yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Paketimi iptal ettiğimde ücretlendirme ve kullanım hakkım nasıl olacak?

Dilerseniz paketinizi iptal edebilirsiniz. Bu durumda paketi aldığınız günden veya paketinizin yenilendiği günden fatura kesim tarihinize kadar olan gün sayısı kadar ücret yansıtılacaktır

Paketinizin bir sonraki dönemde yenilenmemesi için dilerseniz paketinizi iptal edebilirsiniz. Kalan kullanım haklarınız paket kullanım süresi boyunca geçerli olacaktır.

Twitter Kısa Mesaj Servisi kullanmaya devam edebilir miyim?

Evet kullanmaya devam edebilirsiniz.

Önceki İçerikAvea Jet Mobil Modem Kurulum Resimli Anlatım
Sonraki İçerikSamsung Corby 2 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz