Avea İyihaftasonları Paketi Nasıl Yapılır?

0
1081

Şimdi haftasonu can sıkıntısı yok, nasıl plan yapsam derdi yok; çünkü İyiHaftasonları Paketi ile dinlenirken konuşmak var!

HAFTASONU yazıp 6031’e mesaj atın, haftasonu planlarınızı paketinizle yapın, tüm Avealı sevdiklerinizi planınıza katın!

Paketinizle ayda sadece 9 TL’ye haftasonları geçerli aylık 3000 dakika Avealılarla konuşmaya hemen başlayın!

Fatura döneminizde, Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam dakikalarınızı, SES yazıp 6000’e SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Ses sorgulama servisi ücretsizdir. Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.

Hangi Paket? İyiHaftasonları Paketi

Paketimle ne kadar konuşabilirim? Cuma 24.00-Pazar 24.00 saatleri arası
haftasonları geçerli aylık Avealılarla 3000 dakika

Paket ücreti ne kadar? Aylık sadece 9 TL

Paketi nasıl alabilirim? HAFTASONU yaz 6031’e mesaj gönder!

Paketten Nasıl Yararlanabilirim?
Paketten tüm bireysel faturalı (Taraftar hatları ve TTnet dahil) ve Kamu tarifeleri yararlanabilir.
Paket aylık ücreti KDV-ÖİV dahil 9 TL’dir.
Pakete kayıt olmak için HAFTASONU yazıp 6031’e ücretsiz mesaj gönderilmesi gerekmektedir.
Paketten ayda birden fazla kez yararlanılamaz, paket otomatik olarak her fatura dönemi için yenilenir. Paketinizi iptal etmek için IPTAL HAFTASONU yazarak 6031’e ücretsiz mesaj gönderilmesi gerekmektedir. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

Paketim Ne Zaman Geçerli Olur?
İyiHaftasonları Paketi Cuma 24.00- Pazar 24.00 saatleri arası haftasonları geçerli aylık Avealılarla 3000 dakika sunmaktadır. Aylık olarak ifade edilen 3000 dakika bir fatura dönemi boyunca geçerlidir.
Paket kapsamındaki ücretsiz 3000 dakika her fatura döneminde yenilenir, kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmez, silinir.
Paket kapsamında sunulan ücretsiz yurtiçi dakikalar; 444’lü numaraları, Özel servis numaralarını, Kıbrıs ve yurt dışı aramalarını kapsamamaktadır.
Paket kapsamında, paket kapsamı dışında ve paket aşımı durumunda yapılan aramalarda, mevcut tarifenizin ücretlendirme koşulları geçerlidir.

Tarife ve Paketlerimi Hangi Sırayla Kullanabilirim?
Paketli müşterilerimizin yapacakları Avea yönü görüşmeler, öncelikli olarak paket kapsamındaki 3000 ücretsiz dakikadan düşecektir. Sadece Kamu protokol tarifelerinde grupiçi ücretsiz arama hakkına sahip müşteriler için grupiçi aramalar öncelikli tarife dakikalarından düşecektir.
İyiHaftasonları ile İyigünler ve/veya İyiGeceler paketlerine aynı anda sahip müşteriler için haftasonları yapılacak Avea yönü görüşmeler öncelikli olarak İyiHaftasonları paketinden düşecektir.

Bilmem Gereken Başka Neler Var?
Paketten elde edilen ücretsiz sürelerin 3. şahıslara transferi mümkün olmayacaktır.
Birden fazla konuşma paketinden aynı anda faydalanılabilir. Sadece Ayboyu paketi ile İyiGünler, İyiGeceler, İyiHaftasonları paketlerinden herhangi biri aynı anda kullanılamaz.
Paket alan müşterilerin bireysel faturalı ve kamu tarifeleri arasındaki tarife geçişlerinde ilgili paket kapsamında sunulan haklar devam edecektir.
Paket aboneliği başarılı bir şekilde tamamlandığında müşterilere Avea tarafından bilgi SMS’i gönderilecektir. Paket aktivasyonunun gerçekleştiğine dair SMS gittikten sonra paket kapsamındaki ücretsiz dakikalar kullanılmaya başlanabilir.
Paket sahibi müşterilerimize paket kullanımlarına yönelik %80-%100 kullanım sınırı SMS’leri gönderilecektir. Ayrıca; 6000’e SES yazıp göndererek son 48 saatlik kullanımlar hariç olmak üzere tarife,paket, kampanya kapsamındaki kalan toplam dakikalar ücretsiz öğrenilebilir.
Detaylı bilgi için Avea Bayileri, www.avea.com.tr.

TTNET Mobil’e, Avea’ya ve Taraftar hatları arasındaki geçişlerde üyeliğinizin bulunduğu tüm paketler iptal olmaktadır. Bu paketlerden yararlanmak için geçiş yapılan taraftar,Avea, TTNET Mobil hattında tekrar satın alınması gerekmektedir.

Önceki İçerikAvea İyi Günler Paketi Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikAvea Ayboyu Paketi Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz