Avea İphone4 Kampanya Detayları

0
974

Kampanya 10 Haziran ile 30 Eylül 2011 arasında geçerlidir.
Kampanyadan: Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal aboneler, aylık ödemeleri hem faturaları hem de kredi kartı aracılığıyla (ilk 12 aylık tutarı) yaparak yararlanabilmektedir.
Bu koşulları, sağlayamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
Kampanya kapsamında anlaşmalı kredi kartları: Axess, Axess business, Axess exi26,Carrefour Axess, Citi Axess, Fish, Wings, Wings Business , Yapı Kredi, Vakıfbank, TEB ve Anadolubank Worldcardları,Garanti Bonus, Flexi ve Shop&Miles’dır.
Kampanyadan yararlanabilmek için hatta tanımlı tarifenin iPhone tarifesine geçirilmesi gerekmektedir. iPhone kampanyasından yararlanıldığı sürece 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) olan tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansıtılmayacaktır. Tarife kullanım ücretleri aşağıdaki şekildedir. Bu ücretler aynı zamanda iPhone kampanyasından yararlananlar için paket aşım ücreti olarak da alınacaktır.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir. Paket içerikleri devredilemez, hediye edilemez, kullanılmayan veri bir sonraki aya devredilemez. iPhone paketlerinden faydalanabilmek için 24 ay taahhüt verilmesi ve iPhone tarifesinden faydalanılması gerekmektedir.Taahhüt süresi boyunca iPhone paketlerinden faydalanılması durumunda tarifenin sabit ücreti ayrıca yansıtılmayacaktır. Küçük ve Büyük paketlerde, paket içindeki dakika, SMS ve internet için paket aşımları iPhone Tarifesi ücretleri üzerinden yapılır. Taahhüt süresi sonunda paketler otomatik olarak iptal olur ve ücretlendirme iPhone tarifesi üzerinden yapılır.
TT-Net sınırsız wifi hizmetinden sene sonuna kadar faydalanabilmek için kampanya dönemi içerisinde “iphone wifi” yazılarak 5060 a gönderilmesi, cep telefonununa gelecek olan kullanıcı adı ve şifrenin web sitesindeki ilgili alana girilmesi yeterlidir. Diğer marka kampanyalarından faydalanmak için ilgili MARKA adını yazıp, 5060’a SMS göndermek ve cep telefonuna gelecek şifre ile kampanyaya dahil olan markanın yetkililerine göstermek veya web sitesindeki ilgili alana giriş yapmak gerekmektedir.
Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkılması halinde ya da taahhüt süresi bittikten sonra 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansımaya başlayacaktır.

Önceki İçerikAvea İphone 4 Kampanyası Büyük iPhone Paketi
Sonraki İçerikPara Puan Nedir? Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz