Avea Heryöne Bizim Tarifesi

0
1317

Hediye Dakika (Şirketiçi) 5.000 dk
Hediye Dakika (Avea) 5.000 dk
Hediye Dakika (Ev-iş* ve Diğer Operatörler)3.000 dk

 

HeryönBizim Tarifesi şimdi daha da avantajlı! Kurumsal Faturalı HeryönBizim tarifesinde olan müşterilerimiz Şirketiçi 5.000 dk, Avealılarla 5.000 dk ve Ev-İş Diğer Operatör hatları ile 3.000 dk konuşma avantajına sahip oluyor!

HeryönBizim Tarifesi taahhütnamesi için tıklayın.

HeryönBizim tarifesinin sabit ücretinin 5 TL’sini Kurumun, kalan ücretleri ise çalışanın ödeyeceği Faturanı Paylaş Modeli içintıklayınız!

FIRSAT: Şirketler İçin Hoşgeldiniz Kampanyası kapsamında 01.07.2009-01.01.2013 tarihleri arasında yeni faturalı hat alan kurumsal müşterilerden hat başı 37 TL olan Özel İletişim vergisi 12 eşit taksitte alınacaktır.

Şirketler İçin Hoşgeldiniz Kampanyası ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

 

ÖNEMLİ NOT: Tarifelerin haberleşme maksadı dışında kullanılmasını önlemek ve dolayısıyla tarifeye kayıtlı tüm abonelerimizin tarifeden eşit koşullarla yararlanabilmesini, rahat rahat, doya doya konuşmaya devam edebilmesini sağlamak amacıyla belirlenmiş olan makul kullanım esasları hakkında ayrıntılı bilgiye, detaylar sayfasından ulaşabilirsiniz.

Makul kullanım esaslarına uyulduğu sürece; kurumsal hattınızla her yöne özgürce arama yapmaya devam edebilirsiniz.

Önceki İçerikTüketiciyi Koruma Derneği İletişim Numaraları
Sonraki İçerikStar Tv Yeni Bir Hayat Programı Başvuru Formu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz