Apple iPhone 6S Plus Ekran Görüntüsü Alma

0
2584

Akıllı telefonlar ve buna benzeyen cihazlar hayatımızın her alanında kullanılmaktadır.Tabi haliyle sadece eğlence yada vakit geçirmek için değil aynı zamanda iş hayatımızda da bol bol kullanmaktayız.Bu cihazlar hayatımızı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda kullanılan özellikleri ile bazı işleri daha hızlı bir şekilde yapmaktayız.Kullanmamızı kolaylaştıran özelliklerden biriside ekran görüntüsü almak yani ekranda gördüğümüz bir görüntüyü yada başkasına yollamamız bir görüntününü resmini çekmek ve paylaşma işlemidir.Bu işlem sayesinde görüntüyü paylaşabilir yada üzerinde düzenlemeler yapabiliriz.

Peki Apple iPhone 6S Plus yada Apple cihazlarda ekran görüntüsü nasıl alınır onu görelim..

Resimde de görüldüğü üzere ilk olarak cihazınızın sağdaki Güç/Tuş açma tuşuna basıyorsunuz ve hemen ardından ‘Ev’ tuşuna basıyorsunuz.

iphone_ekran_goruntusu_alma

Resimde de görüldüğü üzere ilk olarak cihazınızın sağdaki Güç/Tuş açma tuşuna basıyorsunuz ve hemen ardından ‘Ev’ tuşuna basıyorsunuz.

Önceki İçerikApple iPhone 6S’de Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikAvea’nın Yeni İsmi Türk Telekom Oldu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz