Apple İphone 5 Sorunları Sıkıntıları Nelerdir

310
26754


ıphone 5 sıkıntıları gün geçtikçe artıyor…sizlere formlardan aldığım ve bana gelen birden fazla sıkıntıyı paylaşayım…
1-) şarj kablosunun sokete sıkca oturması ve soketi sökerken kablonun sıyrılması…
2-)bazı piyasaya sürülen ıphone 5 lerde etrafındaki metal kasaya dokunulduğunda sinyal gücünün düşmesi
3-) titresim motorunun küçük kullanılması nedeniyle yetersizliği…
4-) Bazı kullanıcılarda konuşma yaparken kulaklıktan gelen sesin boş odada konuşur gibi yankı yapması…
5-) Diğer bilenen arıza İOS maps sorunu…
6-) Kamerayla ilgili yaşanan sorunlar( çekilen fotografta pembeleşme sorunları…)
7-) nano sim kart kullanım nedeniyle bazı ülkelerde sim kartı tanımaması.
😎 cihazı salladığınızda içinden değişik seslerin gelmesi birçok video ile ispatlanmıştır.
9-) wifi sorunları 4 ve 4s lerde İOS 6 da bu sorunlar yaşanıyordu ve halen bu sorunların 5 te devam etmesi.
10-) ekrandaki ışık sızıntıları…ve ekranın net bir beyazlık (florasan gibi) bir diğerinde ise sarımtırak bir ışık insanı hayli rahatsız ediyor.

Önceki İçerikSgk Bilgilerimi Smsle Nasıl Öğrenebilirim
Sonraki İçerik2013 Model Cbr 600RR Resimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

310 YORUMLAR

  1. Dün ablam hediye olarak aldı ölü pixel vardı ekranında allahtan hemen değişimini yaptılar daha önce blackberry 9800 ve 3gs kullandıgım için şuan telefon bana mükemmel geliyor bi üsteki kilit tuşu sallanıyor hafif telfonu sallayınca tek onda ses cıkıyor özellikle kullaklıgı son seste mükemmel

  2. yıllardır telefonlarla görüşmeler yapıyorum fazlaca.iphone 5 aldım bir hafta olmadı.iki üç gündür yürürken konuşuyorum fakat kısa süreli bir uğultu çıkarıyor ve başımı döndürüyor.tarif etmesi çok zor ama telefonu kulağımdan uzaklaştırdığımda hiçbirşey yok yaklaştırınca uğultu baş dönmesi anlamadım gitti.aldığım yere götürdüm olmaz diyorlar sende bişey var diyorlar sahte olabileceğimden şüpheleniyorum.nerden nasıl öğrenebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

  3. bi numarayı aradığımda telefondan çevir sesi gelmiyor fakat arama gerçekleşiyor dııııt sesinin geri gelmesi için ne yapmalıyım yani karşı tarafın çevir sesini duyamıyorum

    • İphone 5 kullanıyorum 6 ay oldu son bı haftadır kilit tuşu çalışmıyor. Ben Turkcel den almıştım götürdüm. Sıfırını verirler 30 iş günü sonra falan dendi. Sizin bi bilginiz var mı üst kısmında telefonunn, bıraz soyuk var ve kılıt bozuk. Garantı dışına çıkmaz dıye düşünüyorum ?? Ve sıfırı derken yeni açılmış kutu mu verıyorlar şayet öyleyse neden 30 iş günü bekletilir? Telefonu henüz vermedım görüşünüzü merak ediyorum??

  4. İphone 5 icin bir kilif aldim. İnanilmaz ama kilifi telefona takinca wi-fi baglantisi kuramiyor telefon. Daha ince bir kilifim daha var, onu takinca sorun olmuyor. Boyle sacma bir sorun yasayan var mi? Telefona takilan kilif wifi baglantisini etkiler mi?

  5. iphone 5 hoparlorden sen gelmemeye başladı durduk yere herhangı bir düşme veya darbe olmadan reset falan atttım ama olmadı.kulaklık takıldıgında her turlu ses geliyor ama dişarıya sesi vermıyor.donanımsal mı yoksa yazılımsal bir hatamıdır acaba ?

  6. MERHABA ARKADAŞLAR İPHONE 5 ALDIM BENDE AMA BİR HAFTA KULLANAMADAN DÜŞÜRDÜM DOKUNMATİK VE EKRAN CATLADI YEDEK PARCASINI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ ARAMADIĞIM YER KALMADI PİYASAYA NEZAMAN CIKACAK ACABA BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BULA BİLECEĞİM BİRYER SAYGILAR

  7. Merhaba. yaklaşık 2 aydır iphone 5 kullanıyorum hiç sorun yoktu. Ama birkaç gün önce arkadaşımla hoparlörden konuşma yaptım yaklaşık 25 dakika ve birkaç saat sonra müzik açtığımda (son sesti) telefondan cızırtılar gelmeye başladı.Hala düzelmedi acaba hoparlör mü patladı?Çünkü gelen aramalarda da aynı sorunum var. ses seviyesi orta dereceyi geçtikten sonra cızırtı yapıyor. sesi ortanın altına aldığımda herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

  8. Benim her konusmada olmuyor. Bazen birini aradigimda soyledigim seyler bir saniye sonra tekrar yankilaniyor kendi sesimi duyuyorum ama karsi taraf ile konusabiliyorum. Bazen de biri beni aradiginda telefonu aciyorum ama karsi tarafin sesini hic duymuyorum sadece kendi sesim bana geri geliyor. Niye olabilir, dinleniyorsundur dediler, olabilir mi?

  9. ipod 5 almayı düşünüyorum. Apple ile ilgili yazı okudukça korkmaya başladım. Acaba ipod 5 youtubedan olsun ya da başka yerden olsun indirdiğim yasal olmayan müzikleri açar mı

  10. sıfır aldığım ayfon beş kibrit kutusu gibi içinden ses geliyo bi kaç yere sordum pilinden ses geliyo bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

  11. eşime yeni aldığım ıphone 5 de diğer karşı tarafa ve bana sesler kesik kesik gidiyo , geliyor. ayrıca sadece eşimi yine kendi telefomundan (ıphone 5 ) den aradığım zaman ilk 5-10 saniye sesler geri geliyor. eşimin telefonundaki sorun ne olabilir acaba ?

  12. Herkese merhaba;
    iphone 5 imde aldıktan 1 ay sonra fark ettiğim sallayınca içinden gelen ses için teleservice firmasına götürdüm sorunu anlattım. Onlarda bana gerek mail gerek telefon konuşmasında aşağıdaki durumu bildirdiler tabiki itiraz ettim ve sallayınca ses gelmeyen bir cihaz (sallayınca ses gelmeyen cihazları gördüm) ile değişim talep ettim yapmak zorundalar bu ürünler ayıp ve kusurlu ürün diye geçer ve değişimi zorunludur. Sizlerede tavsiyem budur. Şuan değişim talebimi aldılar haber bekliyorum aşağıdaki durum kendi iş işleyişleri ile ilgili rapordur.

    Kayıt Tarihi:
    2013-05-14
    Bitiş Tarihi:
    2013-05-15
    Tamir Bilgisi:
    BELIRTTIGINIZ DURUM CIHAZINIZDA BULUNAN YUKSEK COZUNURLUKTEKI, 8MEGAPIXEL KAMERANIN OPTIK LENS MEKANIZMASINDAN OLUSAN BIR DURUMDUR., BELIRTILEN DURUM KULLANIMA ENGEL TESKIL ETMEMEKTEDIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZ SON TESTLERDEN BASARIYLA GECMISTIR.
    Durum:
    Cihazınızı teslim etmiş olduğunuz ön büromuzdan teslim alabilirsiniz

  13. Arkadşlar yaklaşık 2 buçuk aydır iphone 5 kullanıyorum hiçbir sorunu yoktu. ßu sabah arkadaşın marketinde hoparlorünü telfonun kulaklık girişine taktım hoparlörü bozuktu biraz bugün eve geldiğimde iphonenin kulaklığını taktım sesi çok yüksek ve cızırtılı veriyoyor. ortanın altına alınca normal ama kaldırınca çok yüsek ve rahatsız edici bir ses veriyor ne yapabilirim.?

  14. slm arkadaşlar bende iphone 5 kullanıyorum cihazı alalı yaklaşık 5 ay oldu galiba ama şimdilik gayet memnunum yalnız bilmediğim bazı şeyler var mesela telefon çaldığında yüklediğim bir parça çalmasını istiyorum

  15. IPhone 5 aldım yurtdışından, her şey güzel hoş ancak aramalarda ahizeden ne ses geliyor, ne de benim söylediklerim karşıya gidiyor. Hoparlörü açtığımda ise hem karşımdakinin sesini duyabiliyorum, hem de benim sesim gidiyor, ama ahizedeyken iki taraf da kapalı. Biraz araştırdım hemen her forumda bu sorunu yaşayan birileri var. Neden olabilir bu ve nasıl çözülebilir?

  16. 3 ay önce I phone 5 aldım.
    Telefonun Handfree sinde sıkıntı var.HF ye telefonu aldığımda karşı taraf beni duymuyor.
    Ayrıca telefona gelen uyarılar(whatsup,mesaj…) ana ekranda çıkmamaya başladı.Ayarlarından kontrol ettim bir sıkıntı yok.
    Telefonun yanları da soyulmaya başladı.
    Bu sorunlar ile aldığım firmaya gittiğimde değişiklik yaparlarmı?

  17. yeni aldığım iphone 5 de, kardeşim beni aradığı zaman ( iphone 5 ile )
    kardeşimin kendi sesi ilk 5-10 saniye yine kendisine geri geliyormuş. sadece beni aradığı zaman olan sıkıntı nedir acaba ?

  18. merhaba Ben 1 hafta önce İphone 5 aldım yurtdışından getirttirdim. Yalnız bugün şarjım %50 lerdeyken şarja taktım şarj olmuyor kapatıp açtım gene olmuyor bununla alakalı bi bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen !!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz