Apple İphone 4S Nasıl Güncellenir

0
1618

iphone_5_haber021347476396
Apple İphone 4S Nasıl Güncellenir
Eğer cihazınızın ayarlar bölümünde yeni bir güncelleme var yazısını görmüşseniz yada size mesaj olarak gelmişse yeni yazılımı yükleme zamanı gelmiştir.
iphone_4s_güncelleme

Burada biz bu işlemi itunes programı ile yapacağız.Yani bilgisayarınzıda itunes programının yüklü olması gerekmektedir.
Yüklü olduğu gibi bilgisayarınız ile telefonunuz arasındaki bağlantıyı sağlamak içinde data kablonuzun olması gerekmektedir.

İlk olarak eski yazılım yüklü olan cihazınızın bir yedeğini almanız gerekmektedir.Yani resimler,isimler vb. bilgilerinizin bir yedeğini bilgisayara almanız gerekiyor aki halde tüm bilgileriniz silinecektir.Aşağıdaki gibi cihazın bir yedeğini alabilirsiniz.
iphone_yedek_almak

Daha sonra bu işlem bittikten sonra yani güncellemeleri itunes üzerinden denetleme işlemi yapmanız gerekmektedir.Aşağıdaki resimde mevcuttur.
iphone_4s_güncelleme_denetle

Son olarakda güncelleme işleminde indir ve güncelle seçeneğini seçerek güncelleme işlemini bitirmiş olacaksınız.Bundan sonra ise itunes ile cihazınızı aktif etmeniz gerekcektir.
iphone_4s_güncelleme_yapmak

Önceki İçerikGaranti Bankası Samsung Ultrabook Kampanyası
Sonraki İçerikSamsung Galaxy i5500 Download Mode
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz