Angry Birds Star Wars Oyunu İndir

9
2301

Eskiden Atarilerden oynadığımız oyunlar neyse artık yeni nesil android ve ios işletim sistemlerinde oynadığımız oyunlarda onlar oldu diyebiliriz ve en çok oynana oyunlar arasında herkesin bildiği ve oynadığı Angry Birds oyunu ilk sırada geliyor.Şimdi ise Angry Birds Star Wars olarak yeni bir versiyonu çıktı.

Bu versiyonunda Star Wars 2 olarak çıkan oyunda yıldız savaşlarının en popüler karakterleri ile oynuyorsunuz ve İmparatorluk taraftarı domuzlara karşı büyük bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz.Bu oyunda durumlar biraz farklı isterseniz Domuzların tarafına geçebiliyor ve karanlık taraf için savaşabiliyorsunuz.Görsel ve ses efektleri ile başarılı bir görünüm sunan oyunda 30’dan fazla oynanabilir karakter ve yeni bölümler bulunuyor.

İsterseniz oyunda bir jedi,istersenizde bir Sith olabiliyorsunuz.Yani oyuncu sevdiği bir karakteri alarak daha çok eğlenebiliyor.

İNDİR

Önceki İçerikEn güncel dns adresleri 2012 ve 2013
Sonraki İçerikÇuha Çiçeğinin Faydaları Yararları Nelerdir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

9 YORUMLAR

  1. 🙂 indirilen oyunu kim oynar arkadaşlar ben sevmedim çünkü oynamadım sizce nasıl bir oyun söylermisiniz arkadaşlar nasıl bir oyun bu oyun ben inderemediğim için oynuyamadım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz