Android Uygulama ve Oyun Güncelleme

0
2446

Android Uygulama ve Oyun Güncelleme

Android Uygulama ve Oyun Güncelleme işlemi geliştiriciler tarafından belirli zamanlarda çıkartılır ve kullanıma hazırlanır.
Android oyun ve uygulamaların uzantısı APK uzantılıdır.Yani siz telefonunuza indirdiğiniz her oyun ve uygulamanın uzantısıda APK’dır.

Android işletim sistemlerinde oyunlarınızı ve uygulamalarını 2 farklı yöntem ile güncelleyebilir yada yükleyebilirsiniz.
1-Google Play üzerinden güncelleme yada yükleme
2-APK dosyasını indirerek yükleme yada güncelleme

1-Google Play üzerinden güncelleme yada indirme işlemi yapmak istiyorsanız Gmail hesabınız olması gerekmektedir. İlk olarak Google hesabınızı açmalısınız.Eğer bir Gmail hesabınız varsa güncelleme işlemine geçebilirsiniz.
Google Play üzerinden giriş yaptığınızda indirmek istediğiniz uygulama yada oyuna giriş yapınız ve eğer telefonunuzda yoksa Yükle demeniz gerekmektedir.Eğer varsa Update yani Güncelleme seçeneğini kullanmalısınız..

android_oyun_guncelleme

Uygulama yada Oyun güncellemelerinde mutlaka gsm operatörünüz üzerinden değil Wifi bağlantısı ile güncelleme işlemini yapınız aksi halde internet kotanız bitecektir ve sorunlar yaşabilirsiniz..

2-Diğer bir işlem ise dışarıdan indireceğiniz APK dosyası ile yükleme yada güncelleme işlemini yapmak olacaktır.Bu işlem için ilk olarak güvenilir bir site bulmalısınız.Aksi halde farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.APK dosyasını yükleyebilmek için ise cihazınızın Ayarlar bölümünden Bilinmeyen Kaynaklar sekmesini açmanız gerekecektir.Ayarlar > Güvenlik ekranında Bilinmeyen Kaynaklar yolu üzerinden aktif hale getirmelisiniz.

android-bilinmeyen-kaynaklar

Uygulama yada Oyun güncellemelerinde mutlaka gsm operatörünüz üzerinden değil Wifi bağlantısı ile güncelleme işlemini yapınız aksi halde internet kotanız bitecektir ve sorunlar yaşabilirsiniz..

Android Uygulama ve Oyun Güncelleme yapabilmek için ilk olarak güvenilir bir site bulmak ve indirme işlemini yapmak gerekiyor.Örnek olarak normal olarak güncelleme yapabilmek için Google Play kullanılmalıdır..APK dosyası olarak uygulama yada oyun indirmek istediğiniz zaman ise kullanıcı yorumlarına yada güncel sitelere yönelmek sizin için daha iyi olacaktır.Bu tarz sitelerde zararlı dosyalar daha az bulunur ve sizin için daha iyi olacaktır.

Eğer Android Uygulama ve Oyun Güncelleme işlemi yapmak istiyorsanız yukarıdaki işlemleri göz önüne alarak yapınız ve mutlaka takip ederek işlem uygulayınız.

Son olarak ise Android Uygulama ve Oyun Güncelleme işlemi için farklı uygulamalar kullanabilirsiniz.Bazı uygulamalarda cihazınızda bulunan uygulama ve oyunları tek bir işlem ile güncelleyebilirsiniz.Bu uygulama sayesinde Android Uygulama ve Oyun Güncelleme işlemini daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Önceki İçerikGoogle Chrome Ayarları Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikVestel Venus V2 5.5 Yazılım Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz