Android Uygulamaları Bilgisayarda Çalıştırmak

0
1312

Son zamanlarda en çok kullanılan mobil işletim sistemi Android dersek hatalı birşey söylemiş olmayız.Özellikle akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullandığımız uygulamarı sadece buralarda değil bilgisayarlarımzıda da kullanmak istediğimiz için yeni sistemler ve programlar çıkmaktadır.Bu programlardan biride Chrome Arc Welder uygulamasıdır.

Bu uygulama sayesinde akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullandığımız uygulamaları Google Chrome yardımıyla bilgisayarlarımızda da kullanabiliyoruz.Bizde sizler için Chrome Arc Welder uygulaması masaüstünde nasıl çalışır yada nasıl ayarlar yapmanız gerekiyor onu anlatacağız.

google-chrome-uygulama-acmak
Uygulamayı çalıştırmak için ilk olarak Google Chrome Marketten Arc Welder uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.Tabi bu işlem sadece Google Chrome üzerinde yapılmaktadır. Kısa bir indirme işleminden sonra uygulama incektir.Uygulamayı ekle dedikten sonra ise uygulama otomatik olarak Google Chrome tarayıcınıza eklenecektir.

chrome-arc-welder-indir
İster Google Chrome ile,istersenizde sağ köşede başlat sekmesi bölümüne eklencektir.Buraya tıkladığınızda ise karşınıza Arc Welder uygulamasını göreceksiniz.

arc-welder-indir
Yukarıdaki ayarlardan ise çalıştırmak istediğiniz uygulamayı Add Your Apk olarak seçiyorsunuz.Daha sonra ise seçtiğiniz uygulamanın nerede ve nasıl çalışacağınız ayarladıktan sonra Launch App diyerek uygulamanın çalışmasını bekliyorsunuz.

Önceki İçerikWireless Şifresi Nasıl Değiştirilir?
Sonraki İçerikMortal Kombat X İos Versiyonu Yayınlandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz