Android Uygulamalar Bilgisayarda Nasıl Çalıştırılır?

1
1504

 

Android uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırmak mı istiyorsunuz? Bu konuda işinize yarayacak bir programa ihtiyacınız olacak. Bu amaçla kullanacak olduğumuz programımızın ismi Bluestacks. Bluestacks android uygulamaları bilgisayar üzerinde çalıştırabilen bir yazılımdır. Çeşitli marketlere bağlanmanızı sağladığından dolayı uygulamalarınızı bilgisayarınızda rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Yapmanız gerekenler basit sadece aşağıdaki işlem sırasını takip etmeniz yeterlidir.

Yapmanız gerekenler:

1. İlk başta, bu gelen BlueStacks kurulum dosyasını indirmek BlueStacks linkine tıklayınız.

2. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, sadece kurulumu başlatmak için kurulum dosyasına çift tıklayıp kurulum işlemini başlatıyoruz.

3. Yükleme PC’nize bağlı olarak birkaç dakika sürebilir. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, aşağıdaki gibi bir yükleme ekranı göreceksiniz.

BlueStacks-nasil-kurulur-1

4. BlueStacks başladıktan sonrada karşınıza uygulamaların göründüğü aşağıdaki ekran çıkacak.

BlueStacks-nasil-kurulur-2

5. BlueStacks üzerinde uygulamaları yükleyebilmek için arama butonuna basarak arama yapmanız yeterli. Program size gerekli yazılımların listesini sunacaktır. Arama butonu sayesinde istediğiniz uygulamayı aratabilir ve bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

BlueStacks-nasil-kurulur-3

6. Aradığınız uygulamayı bulduktan sonra Google Play’de olduğu gibi size program tarafından gösterilecek olan android marketlerden birini seçerek uygulamaları program üzerine indirip kurabilirsiniz.

BlueStacks-nasil-kurulur-4

Not: Programı çalıştıramaz iseniz program ekle/kaldır kısmından “BlueStacks Notification Center” isimli programa ait yan eklentiyi kaldırın. Sorun kalmayacaktır.

 

Ayrıca Skype Android uygulaması gibi bir uygulamayı hemen indirip, program üzerine yükleyebilir ve bluestacks yazılımı üzerinden mobil cihazınıza gerek duymadan arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. Veya canınız mı sıkıldı? O zamanda Okey İndir linki üzerinden okey uygulamasını indirip can sıkıntınızı arkadaşlarınızla okey oynarken unutabilirsiniz. Uygulamaları bilgisayarınıza indirdikten sonra çift tıklarsanız eğer otomatik olarak Bluestacks açılacak .apk dosyasının kurulumunu gerçekleştirecektir.

Önceki İçerikPES 2014 PC Demosu İndir
Sonraki İçerikGmail Şifremi Unuttum Nasıl Geri Alabilirim
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz