Android Telefonlarda İnternet Nasıl Kapatılır

0
13696

Android Telefonlarda İnternet Nasıl Kapatılır
Son zamanlarda en çok duyulan durumlardan biride durduk yere kontörleriniz gitmesi ve yükselen şikayetler.Tabi bunu isterseniz tamamen istersenizde kısmen kapatabilirsiniz.
Tamamen kapatmak istiyorsanız hangi gsm şirketini kullanıyorsanız.O firmanın müşteri hizmetlerini aramak ve internet kullanımını tamamen kapattırmak olmalıdır. Böylelikce artık TL niz gitmeyecektir.
Diğer bir yöntem ise cihazın ayarlarından yapılan kapatma yöntemidir.Bunun için ayarlar bölümünden diğer ayarlardan cihaz hakkında bölümüne giriniz.Daha sonra yazılım güncelleme ve otomatik güncellemeleri kapatınız.Artık cihaz uygulamaları otomatik güncelleme yapamadığı için sizin TL lerinizde gitmeyecektir.
Diğer bir yöntem ise google play ile kapatmak olacaktır.Google play uygulamasına giriniz ve cihazın sol dokunmatik bölümüne basınız ayarlar bölümünde uygulamaları otomatik güncelle seçeneğine geliniz.O bölümde size nasıl güncelleneceğiniz soracaktır. İlk seçenek olarak uygulamaları otomatik güncelleme olarak seçerseniz internetinizden gitmeyecektir.
Tabi bu yukarıdaki yöntemleri yaparsanız sadece kullandığınız internet paketinizden kotanızdan gidecektir.Ama bir internet paketiniz yoksa size bunlar TL yada faturanıza yansıyan bir para birimi olarak geri dönecektir.

Önceki İçerik3d Erkek Tişört Modelleri-3d Tişört Modelleri
Sonraki İçerikAndroid Çoklu Pencere Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz