Android Telefonlarda Galeri Şifreleme

3
15955

Neredeyse piyasadaki çoğu telefon apple ve nokia hariç android işletim sistemine geçmiş durumda bildiğiniz gibi.Tabi android cihazlar yada akıllı cihazlar çıktıkça özelliklerde artmaya ve farklı istekler ortaya çıkmaya başladı.Tabi özel dosyalarınız yada bilgilerinizde gizleme ve şifreleme gibi isteklerde ortaya çıktı.

Bunlar içinde yazılımcılar durmadı ve yeni uygulamalar yazmaya başladı.Google play üzerinde birçok uygulama mevcut ama son zamanlarda en çok indirilen uygulamalar şifreleme programlarıdır büyük ihtimal.Şifreleme programları görülmesini istemediğiniz bilgilerinizi sadece sizin bildiğiniz bir şifre ile açılmasını sağlayan uygulamlardır.

Bu uygulamaları indirmek için ise google play üzerinde arama yaparak bulabilir ve gerek ücretli gereksede ücretsiz programları indirip telefonunuza kurabilirsiniz.Bizim seçtiğimiz program ise Gallery Lock programıdır.Programın ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunmaktadır.

android_galeri_sifreleme

Önceki İçerikWhatsappdan Kişiler Nasıl Silinir?
Sonraki İçerikİzmirli Facebook kullanıcıları Adıyamanlı oldu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz