Android Telefonlarda DNS Değiştirme – VPN Uygulamaları

0
2348

 

Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonunuzda yada tabletlerinizde erişimi yasaklı sitelere erişmek için aşağıda bahsettiğimiz uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem yasaklı sitelere erişim sağlayacaksınız, hemde dilerseniz IP adresinizi bu uygulamalar üzerinden gizleyerek güvenli bir biçimde internette gezintiye çıkabilirsiniz. VPN bağlantısı hızı normal internet hızınızdan doğal olarak bir miktar düşük olacaktır.

Not: VPN kullanırken bankacılık gibi önemli işlemlerinizi VPN aktifken yapmamanızı öneriyoruz.

Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield vpn

Hotspot Shield VPN koruması ile internette güvenli bir şekilde dolaşabilirsiniz. Dilediğiniz engelli siteye girebilir ve herhangi bir güvenlik sorunu yaşamazsınız. Uygulama ile internette kendinizi koruyabiliyorsunuz. Engellenmiş sitelere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde girebiliyorsunuz. Spam yapan siteleri ya da bildirimleri engelleme şansınız var. Ayrıca program indirme özelliği ile sitelerden programları kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Bilgisayarda ki versiyonunda olduğu gibi parayla satın alabileceğiniz elite bir sürümü de bulunmakta.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> Hotspot Shield VPN

Spotflux

Spotflux

Spotflux internete bağlanırken erişimi yasak sitelere ulaşmak için ve güvenlik sağlanması amacıyla kullanmak için ücretsiz bir çözüm olanağı. Spotflux size güvenli bir internet erişimi sunduğunu söylemekte, internete çıkış yaparken Spotflux programının sunucuları üzerinden çıkış yapmanızı sağlayarak sizin IP adresinizi gizleyerek görünmez güvenli bir biçimde internette gezinmenizi sağlayacaktır.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> Spotflux

Express VPN

ExpressVPN

Express VPN, internet üzerinde gezinirken hiçbir engele takılmadan, anonim olarak dolaşabilmenize olanak sağlayacak ücretsiz bir VPN sağlayıcıdır. Engelli sitelere giriş konusunda yardımcınız olmak amacıyla geliştirilen Express VPN, basit arayüzü sayesinde kolay bir kullanım sunuyor. Express VPN uygulamasını Android cihazlarında kullanır ve memnun kalırsanız ücretli kullanım seçeneğinden de yararlanamaya başlayabilirsiniz. Kullanıcılarına memnuniyetsizlik karşısında 30 gün kullanımın ardından para iade garantisi de veren bu uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız ->> Express VPN

Hayır ben VPN uygulaması kullanmak istemiyorum diyorsanız o zaman klasik yöntemlerden birisi olan DNS değiştirmeyle ilgili “Android DNS Değiştirme” isimli makaleye gözatmanızı öneririz.

Önceki İçerikFacebook Şifremi Hatırlatma
Sonraki İçerikNokia S60 Cihazlara Format Atmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz