Android Telefonlar İçin Gerekli Olan Uygulamalar

0
1239

Android Telefonlar İçin Gerekli Olan Uygulamalar
Android telefonlar artık eski teknoloji telefonlarımızın yerini almaya hızla devam ediyor. Elbette ki durum böyle olunca kullanıcıların telefonunda internetle birlikte daha aktif olarak telefonunu kullanabileceği uygulamalara ihtiyacı bulunmakta. Şimdi sizler için arkadaşlarınızla sosyal ağlarda haşır neşir olabileceğiniz, anlık mesajlarınızı paylaşabileceğiniz, resimlerinizi ve videolarınızı paylaşabileceğiniz uygulamaları başlıklar halinde sizlerle paylaşacağız.

Facebook-Twitter-Instagram

Facebook indir : Hemen hemen günümüzde birçok insanın facebook hesabı olduğunu varsayarsak arkadaşlarınızla iletişime geçerek, beğenilerinizi gösterip, etkinliklere katılabileceğiniz, facebook hakkında fazla söze gerek olmadığını söyleyebiliriz.

Twitter indir : Twitter ile facebook gibi arkadaşlarınızla iletişime geçerek 140 karakter içerisinde sesinizi sizde duyurabilirsiniz.

İnstagram indir : Çektiğiniz fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşarak, dış dünyanın beğenisine sunabilirsiniz.

Foursquare indir : Yemek yediğiniz, gezdiğiniz yerleri konumunuzu bildirirerek arkadaş çevrenize rahatlıkla gösterebileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Önceki İçerikGom Player Nasıl Kurulur?
Sonraki İçerikAndroid Uzak Masaüstü Bağlantı Programları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz