Android M’in Versiyon Numarası 5.2 Olacak

0
1067

Google mobil işletim sistemi Android Lollipop sürümüyle birçok değişikliğe gitti ve bunlardan en çok dikkat çeken özelliği Materyal Tasarım oldu.Materyal Tasarım ile görünüm olarak tamamen değişti diyebiliriz.Geçtiğimiz konferansda ise bu tasarımdan sonra Android M sürümü 28 Mayıs’ta tanıtıldı.Son zamanlarda ise en çok konuşulan duruma ise bu yeni sürümün adının ne olacağı oldu.Resmi Adı Android Milkshake Mi Olacak? yoksa farklı bir isim mi alacak..Diğer yandan ise bu yeni sürümün versiyon numarası ne olacak?

İlk olarak akla gelen Android M sürüm numarası olarak birçok kişi tarafından Android 6.0 olarak çıkacağını düşündü.Son olarak alınan bilgilere göre Andorid’in Andorid 5.2 versiyon numarasını alacağı söyleniyor.

android-m-surum-numarasi

Yukarıda paylaşılan son görselde Android M sistemine ait bir arayüz görülmekte.Burada sistem saati’nin 5:20‘yi göstermesinden yola çıkılarak yeni Android’in Android 5.2 versiyon numarasıyla geleceği düşünülüyor.

Önceki İçerikInstagram, Tarayıcı Arama Özelliğini Geliştirdi
Sonraki İçerikEn İyi Ücretsiz Bulut Dosya Depolama Servisleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz