Android İçin Video İzleme Programları

0
2737

Android işletim sisteminin kullanıcıları kendisine bağlayan ğek çok yanından birisi hiç kuşku yok ki sahip olduğunuz mobil cihazını istediğiniz doğrultuda yönetebilmenize olanak sağlayan açık kod sistemi ve bunun getirdiği sınırsız olanaklar dünyası. Grafik modlarından görüntü ve tema seçeneklerinden tutun aklınıza gelebilecek her türlü maddede tamamen kullanıcı temelli bir platform.
Video oynatıcı programları da siz kullanıcıların Android platformundan yararlanmanızı sağlayan ender alanlardan birisi. Bu alandaki en iyi uygulamaları sizler için derledik.

1.MoboPlayer

Android temelli mobil cihazların full performanslı şekilde video oynatmasını sağlayan bir uygulama MoboPlayer.

MoboPlayer alanında en önde gelen video oynatıcı uygulamalardan bir tanesi. Uygulama içerisinde bulunan özellikler sayesinde her türlü uzantıya sahip videoyu izlemenize imkan veriyor; SRT, ASS ve SAA bunun yanında MKV, MPV ve MOV gibi bilinen video uzantıları da kolaylıkla oynatma özelliğine sahip.

HTTP ve RTSP gibi platformlar üzerinden yapılan yayınları izleyebileceğiniz MoboPlayer uygulamsında ayrıca çalma listesi de oluşturabilrisiniz.

2.MX Video Player
Eğer Android işletim sistemine sahip bir mobil cihazınız varsa sizin için en iyi video oynatma uygulamalarından birisi kesinlikle MX Video Player.
MX Video Player cihazının tamamen performans dostu bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Çekirdek sayısının sürekli arttığı şu günlerde tüm çekirdekler tarafından kullanım oranı ve ötesinde performansı real olarak düşürmeyen bir oynatıcı. MX Video Player ile farklı seçeneklerde alt yazılarınızı da düzenleme imkanına sahipsiniz.
MX Video Player uygulamasının desteklediği video uzantıları; .3gp .avi .divx .f4v .flv .mkv .mp4 .mpeg .mov .vob .wmv .webm .xvid ..

3.VLC for Android

PC platformlarında etkin olarak kullanılan VLC video oynatma programının Android cihazları için geliştirilen uygulama versiyonu gayet başarılı.
VLC for Android uygulamasım özellikle düşük kaynak tüketimi ile Android cihazları içinde tercih edilmesi gereken bir uygulama. Çünkü kaynak tüketiminiz ne kadar az olursa arka planda yapabileceğiniz işlem sayısı o derece fazla olmakta.
VLC for Android ile video oynatma dışında online olarak radyo dinleme şansınız da mevcut.

4. BS Player
PC ve türevi alanlarında kendisi kanıtlamış bir program olan BS Player şimdi Android platformları için kullanımda.
BS Player Android cihazınızla video izlerken şarj tasarrufu sağlayan geliştirilmiş özelliği sayesinde güç tüketiminizi minimum seviyede tutuyor.
Kusursuz bir okuma özelliğine sahip olan BS Player video oynatıcısının desteklediği uzantılar ise; avi, divx,
flv, mkv, mov, mpg, mts, mp4, m4v, rmvb, wmv, 3gp, mp3 …

Önceki İçerikHuawei’den Yeni Telefon Ascend P7
Sonraki İçerikUsb Bellekten Windows 8 Kurulum Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz