Android İçin Selfie Uygulamaları

0
1154

 

Son günlerde sosyal medya üzerinden hızla yayılan fotoğraf paylaşma hastalığından birisi olan selfie kullanıcılar arasında hala popüler. Selfie telefonun ön kamerasıyla resim çekilip sosyal medyada ki hesaba yüklemeye deniliyor. Selfie tek kişilik resimler olabileceği gibi bu çılgınlığa gruplar halinde katılanlarda mevcut. Öyle ki A milli futbol takımımız ve Fenerbahçe futbol takımımız gibi birçok farklı topluluklarda bu selfie çılgınlığına resim paylaşarak katıldı. 🙂 Akıllı cihaz kullanıcıları Selfie konusunda yaratıcılıklarını zorluyorlar ve hemen hemen her yerde her ortamda tek başlarına veya arkadaşları ile fotoğraf çekilmekten çekinmiyorlar. Dünyanın her yerinden ünlüler, ünsüzler, devlet adamları, sporcular herkes Selfie çılgınlığına katılmış durumda.

 

Selfie çılgınlığı ne kadar sürer bilinmez ama eğer sizde bu kervanda yerinizi almak istiyorsanız akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz standar kameranız hariç kullanışlı uygulamalar hayatınızı kurtaracaktır. Bu uygulamalar sayesinde siz yada arkadaşlarınızın aynı selfie karesinde fotoğraflarını çekerek sosyal ağlardaki hesabınıza yükleyebilirsiniz. Android cihazınız için kullanabileceğinz bazı selfie uygulamaları aşağıda paylaşılmıştır. Linklere tıklayarak uygulamayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Android İçin Selfie Uygulamaları:

Instagram
Snapchat
SkinneePix

Önceki İçerikSamsung Galaxy S5 Su ve Toza Karşı Dayanaklılığı
Sonraki İçerikWindows 8.1 Wireless Ağ Kaldırma Sorununa Çözüm
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz