Android İçin Kullanışlı Ses Kayıt Uygulamaları

0
1186

 

Android cihazlarınızda ses kaydı için ihtiyacınız olan bir uygulama arıyorsanız bu makalemizde yer verdiğimiz uygulamalara göz atmalısınız. Uygulamalar ücretsiz olmakla birlikte telefonunuzla kaydetmek istediğiniz kayıtları cihazınıza yada sd kartınıza rahatlıkla kaydetmenizi sağlayacaktır. Halihazırda android cihazlar üzerinde bulunan kayıt uygulaması bazen yeterli olmamakla birlikte sınırlı kayıt yapabiliyor. Bu nedenle harici uygulamalar ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Konusma ve Ses kayıt – ASR

ASR programı kullanıclar arasında en çok tavsiye edelen kaliteli bir ses kayıt programıdır.Program WAV, OGG, FLAÇ, AAC, MP4, 3GP gibi bir çok ses formatını desteklemektedir.Aynı zamanda ses kalite kontrol,kayıt sırasında durdurma,başlat ve silme özelliği bulunmaktadır.Ses kaydı yapacağınız durumda ise istediğiniz klasörü seçme özelliğide ve kayıt esnasında ortamda ses olmadığı zamanda kaydı durdurma özelliğide mevcuttur.Yani kısacası ASR ses kayıt programı kullanıcılar için vazgeçilmez bir programdır.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız – > Konusma ve Ses kayıt – ASR

miidio Recorder

Miidio Recorder programı android kullanıcıları için cihazınızın saklama alanı kadar size ses kayıt etme özelliği sunmaktadır.Yani istediğiniz kadar kolayca ve sınırsız bir biçimde ses kaydı yapabilirsiniz.Program aynı zamanda ücretsiz olması nedeniyle daha kullanılmaktadır. Program aynı zamanda kayıt ettiğiniz sesleri /mnt/sdcard/VoiceRecorder bölümüne kayıt etmektedir ve bu sesleri kulaklık sayesinde dinleme özelliği sunmaktadır.Program Space denen bir özelliği sayesinde oluşturduğunuz kayıtları URL halinde Facebook, Twitter ve Google+ gibi sosyal ortamdalarda paylaşabilme özelliğine sahiptir.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız – >miidio Recorder

Easy Voice Recorder

Easy Voice Recorder eğlenceli, basit ve kullanımı kolay bir ses kaydedicisidir. Kısıtlama olmadan güvenle toplantılarınızı, notlarınızı ve daha bir çok şeyi kaydetmek için kullanabilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz bir sürümü olduğu gibi pro versiyonuda mevcut. Pro versiyon tamamen sınırsız özelliklerle geldiği gibi üretici tarafından da başlangıçta ücretsiz sürümün denenip pro versiyonun alınması tavsiye ediliyor.

Uygulamayı İndirmek İçin Linke Tıklayınız – >Easy Voice Recorder

Önceki İçerikAwesome Nasıl Kaldırılır-Awesome Nasıl Temizlenir
Sonraki İçerikiOS Cihazlarda DNS Değiştirme – VPN Uygulamaları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz