Android için Eset Mobile Security Antivirus

0
1198

 

Mobil dünyanın hızlı gelişmelerinden sonra masaüstü programlarından çok mobil uygulamalar konuşulmaya başlandı diyebiliriz.Özellikle neredeye herkesin elinde olan akıllı telefonlar ve tabletler uygulama dünyasına farklı bir hava katarak günlük birlerce uygulamanın yazılmasına ve indirilmesine sebep oldu.Bu gibi bir durumda da en yazılımcıların dışında kötü amaçlı kişilerin sevindiğini söyleyebiliriz.Yazılım korsanlarıda bu gibi durumlar için virüsler yazmaya başladı ve kullanıcıları hedef aldı.Tabi bu gibi durumlar içinde telefonunuzu ve telefonunuzdaki bilgilerinizi korumanız gerekiyor.Bu koruma işlemi için ise telefonunzua antivirüs programı yüklemelisiniz.Bu işlem için ise Eset Mobile Security Antivirus uygulaması tam size göre diyebiliriz.

Eset Mobile Security Antivirus uygulaması gerçek zamanlı bir tarama işlemi yaparak sizi büyük sorunlardan uzak tutmaya çalışıyor diyebiliriz.Eset Mobile Security Antivirus uygulaması güncel veritabanı ve güvenlik kurallarını kullanarak her zaman aktif bir şekilde sizi korumaktadır.

Eset Mobile Security Antivirus
Uygulama iki versiyon var.Yani bunlardan biri ücretsiz versiyonu,diğeri ise ücretli olan versiyonudur.Şimdi bu iki versiyon arasındaki farkları görsel olarak göstermeye çalışalım..

eset-ucretsiz-uygulama
Ücretsiz versiyonunda ücretliye göre pek bir özellik yok diyebiliriz.Uzaktan siren değsteği bulunuyor.Bu özellike Google üzerinde de gelen bir özelliktir.Aynı şekilde uzaktan kilitleme ve en çok işimize yarayacak olan özellik ise gerçek zamanlı olarak tarama işlemidir.

eset-mobil-ucretli-uygulama
Ücretli versiyonunda ise bir hayli farklı özellikler bulunmaktadır.Kamera görüntüsü,düşük pil alarmı,sim eşleştirme,sms ve arama engelleyici,uzaktan silme,yer izleme,ekran mesajı,anti-theft gibi birçok özellik bulunuyor.

Eset Mobile Security Antivirus Sistem Gereksinimleri

-Android 2.3 ve üst versiyon
-RAM 256+ MB
-Hafıza: 12+ MB
-Dokunmatik ekran (minimum 240x320px)
-İşlemci: 500+ MHz ARM7+
-İnternet bağlantısı
-Dahili depolama 20 MB+

SMS & Arama Filtreleme : Bu özellik sayesinde farklı bir arama engelleme uygulamasına gerek kalmadan istediğiniz gibi size gelen smsleri ve aramaları engelleyebilirsiniz.
Proaktif Anti-Theft : Eğer biri cihazınızdaki verilere ulaşmaya çalışırsa kameralardan görüntü alarak bunları my.eset.com adresine gönderir ve cihazınızı kilitler.

Eset Mobile Security Antivirus uygulamasını sadece akıllı telefonunuzda değil ayrıca tabletlerinizde de kullanabilirsiniz.Akıllı telefonlardaki gösterdiği başarıyı tabletlerinizde de gösterecektir.Bildiğiniz gibi bu ve bu gibi uygulamaları indirmek için sadece Google Play hesabınız olması yeterli olacaktır ve istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 8 Sistem Özelliklerini Nasıl Öğrenebilirim
Sonraki İçerikApp Store Nasıl Kullanılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz