Android Güvenlik Kamerası İzleme Uygulaması

0
1836

Son zamanlarda artan hırsızlık olayarından sonra iş yeri sahipleri bu durumları azaltmak için çeşitli yöntemlere başvuyor diyebiliriz.Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sadece alarm değil aynı zamanda güvenlik kameraları ile izleme işleminide çıktı.Yani isteyen herkes istediği gibi güvenlik kamerası takılan bölgeleri android telefonlarından istediği gibi izleyebiliyor.

Cihazına göre farklı özelliklere sahip olan bu güvenlik kameraları HDD kapasitesine görede kayıt süresini uzatabiliyorlar.Peki bu işlem için herşey hazır ama telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama hangisi olmalı ve hangi uygulamayı seçmeliyiz onu görelim.

1-MEye Kamera Uygulaması
Heralde en çok kullanılan kamera uygulamalarından birisidir.Kolay ve kullanışlı basit arayüzü ile kullanıcı dostu bir programdır.DVR/ güvenlik kameralarınıza ip adresleri ile ulaşıp internet bağlantısının olduğu istediğiniz yerden bağlanabilirsiniz.Aynı zamandan birden çok DVR cihazına bağlanabilme özelliğinede sahiptir.

2-IP Cam Viewer Basic
Kendi kategorisinde ödül almış android cihazların kullanabileceği güvenlik kamera uygulamalarından biridir.Statik ip sayesinde kameranız bulunduğu yeri istediğiniz gibi görüntülemenizi sağlar.Hareket algılama sistemi bütün kameralarda çalışıyor. Harekat algıladığında sesli olarak uyarıyor. Bebek monitörü olarakta kullanabilirsiniz. Bazı fotoğraf makinaları için iki yönlü ses desteği yükseltmesi vardır.

Önceki İçerikBattlefield Hardline Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikAndroid için Pdf Açma Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz