Android Dubblaj Uygulamaları

0
953

Her geçen gün mobil dünya için yeni bir uygulama ve oyun çıkıyor diyebiliriz.Bu uygulamalardan ise son olarak dubblaj uygulaması geldi diyebiliriz.Dubblaj uygulaması isminden de anlaşılacağı gibi filmlerden yada çeşitli videolardan sesleri tiplemeniz ile zamanlamasını uydurmaya çalışıyorsunuz ve ortaya gerçekten komik ve farklı videolar çıkıyor diyebiliriz.Bizde sizler için en çok kullanılan Android için Dubblaj Uygulamaları olarak bir liste yaptık.

1-Dubblaj
Son zamanlarda sosyal medyanın eğlenci kaynağı oldu diyebiliriz.Dubblaj uygulaması tamamen ücretsiz ve tüm platformlarda kullanılabilen bir uygulamadır.Uygulama herkes tarafından hızlı bir şekilde telefonlara yüklenmesiyle bazı hatalar ve sorun çıkarmıştı.Son güncellemeler ile hatalar ortadan kaldırıldı.Güncelleme ile sadece hatalar değil farklı sesler eklenti ve daha çok kullanılmaya başladı.Ülkemizde ise komik ve eğlenceli filmlerden alınan seslerde çok farklı durumlar ortaya çıktı ve herkesin beğenisini kazandı.

2-Dubsmash
Dubblaj uygulamasından sonra birçok uygulama arka arkaya çıktı diyebiliriz.Bu uygulamalardan biride Dubsmash uygulamasıdır.Uygulama içinde birçok müzik ve komik ses bulunuyor.Hatta uygulama içeresinde bulunan sesler geniş bir arşive sahip olduğu için Dubblaj uygulamasını biraz geride bıraktı diyebiliriz.Aynı zamanda hızlı bir şekilde yaptığınız videoları sosyal medya üzerinde paylaşabilirsiniz.

3-VivaVideo: Free Video Editor
Diğer uygulamalar gibi popüler olmasada bu uygulama ile dublaj yapabileceğiniz ve fotoğraflarınız için slayt oluşturabilir müzik ekleyebilirsiniz.Kullanımı kolay ve basit bir arayüze sahiptir.

Şu sıralar en çok kullanılan dublaj uygulamaları yukarıda sıraladığımız gibidir.Bu uygulamaların aynı zamanda ios yani iphone için olanlarıda indirilebilir durumdadır.Eğer Android değilde İos kullanıyorsanız indirebilir ve dublajlarınızı yapabilirsiniz.

Önceki İçerikYenilenemez Enerji Kaynakları Nelerdir
Sonraki İçerikEscort Joye E8 Teknik Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz